آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۴۰۳۷
لاریجانی:

۷۰ درصد دانشجویان وزارت بهداشت در مقاطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می‌کنند

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: ۷۰ درصد دانشجویان وزارت بهداشت در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند. این بخش نسب به سایر بخش‌های آموزش عالی درصد بیشتری را به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت بهداشت، باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در نود و یکمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی با اشاره به اهمیت شورای آموزش پزشکی و تخصصی گفت: این شورا مرجع بسیاری از تصمیمات در زمینه آموزش پزشکی تخصصی و فوق تخصصی است.

لاریجانی ادامه داد: بحث تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی از چند سال گذشته شروع شده و هدف این بود که نقشه راهی برای فعالیت‌های این حوزه طراحی شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد: امروز با ۶۷ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی و ۹۰ واحد دانشگاهی غیر دولتی روبرو هستیم، ۲۰۰ هزار دانشجو در بخش دولتی و حدود ۶۰ هزار در بخش غیردولتی مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه حدود ۲۰ هزار عضو هیئت علمی در بخش دولتی و ۲۵۰ بیمارستان آموزشی در سطح کشور داریم اظهار کرد: ۸۰۰ مرکز و ۲۲ شبکه تحقیقاتی فعال و حدود ۱۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در بخش علوم پزشکی در حال فعالیت هستند و ۱۸۰ انجمن علمی نیز در علوم پزشکی فعال هستند که می‌توانند به وزارت بهداشت کمک کنند.

لاریجانی افزود: ۵۰ درصد مراجعات وزارت بهداشت به حوزه آموزش است و سالانه حدود ۳۰ هزار مکاتبه با این حوزه صورت می‌گیرد. البته سعی شده با مجازی سازی امور این روند تعدیل شود، ولی در مجموع حجم کار این حوزه بسیار بالا است.

دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی تاکید کرد: در حوزه علوم پزشکی ۹۰۰ رشته محل کاردانی و کارشناسی، ۶۴ رشته محل دکتری عمومی، حدود ۶۰۰ رشته محل کارشناسی ارشد، حدود ۴۰۰ رشته محل دکترای تخصصی و حدود ۱۳۰ رشته محل فلوشیپ و فوق تخصص داریم.

وی با بیان اینکه تقریبا ۷۰ درصد دانشجویان وزارت بهداشت در مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند؛ گفت: و در مقایسه با سایر بخش‌های آموزش عالی کشور حوزه علوم پزشکی درصد تحصیلات تکمیلی بالاتری دارد.

لاریجانی یادآور شد: ۱۵ هزار برنامه بازآموزی علوم پزشکی در سال در کشور در حال اجرا است و در وزارت بهداشت ارزیابی می‌شود. ۴۸ آزمون سراسری علوم پزشکی داریم و این آزمون‌ها برخی ۷۰ هزار شرکت کننده دارند به طوریکه هریک چالش‌های خاص خود را دارد.

وی با بیان اینکه نهایت سعی بر این است که این آزمون‌ها به صورت عادلانه برگزار شود؛ تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد آزمون‌ها به صورت الکترونیک یا ترکیبی برگزار می‌شود باید به سمتی پیش برویم که تمامی آزمون‌های علوم پزشکی به صورت الکترونیک برگزار شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت در‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍پایان خاطر نشان کرد: حوزه آموزش علوم پزشکی حوزه‌ای بسیار پرکار است، ولی باید در کنار امور جاری برنامه‌های تحولی را نیز دنبال کنیم تا امور روزمره ما را از ارتقای این حوزه غافل نکند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار