کد خبر:۸۰۴۲۹۵
با کسب مجوز از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛

دو محصول دانش بنیان جدید در سطح صنعتی در دانشگاه زابل تولید شد

دو محصول دانش بنیان «کیت استخراج DNA از ژل» و «کیت استخراج DNA از خون» در دانشگاه زابل طراحی و ساخته شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به دنبال طراحی و ساخت «ستون استخراج اسید‌های نوکلئیک» در سال ۱۳۹۶ و ثبت آن در قالب شرکت دانش بنیان توسط عضو هیأت علمی دانشگاه زابل، دو محصول دانش بنیان دیگر یعنی «کیت استخراج DNA از ژل» و «کیت استخراج DNA از خون» نیز در سال ۱۳۹۸ طراحی و ساخته شدند که موفق به کسب مجوز دانش بنیانی در سطح صنعتی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گردیدند.

از ویژگی‌های این محصولات که به تولید انبوه در مقیاس صنعتی رسیده اند می‌توان به کیفیت و کمیت قابل رقابت با نمونه مشابه خارجی، قیمت مناسب، سهولت استفاده، و حمل ونقل آسان اشاره نمود.

مصرف این کیت‌ها مخاطب عام داشته و در حوزه ژنتیک پایه، مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی وزارت علوم، بهداشت و علوم پزشکی، کشاورزی، گیاه پزشکی، علوم دام، دامپزشکی، و آزمایش‌های تشخیص طبی کاربرد دارد.

گفتنی است، شرکت زیست فناوری زند، به مدیر عاملی دکتر حسین کمال‌الدینی عضو هیأت علمی دانشکده علوم، اولین شرکت دانش بنیان در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه زابل و منطقه سیستان است که در سال ۱۳۹۶ توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تأیید شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار