
در دوره ارزیابی جایزه ملی کیفیت ایران؛
پژوهشگران پارک علم و فناوری البرز جایزه ملی کیفیت ایران را کسب کردند
یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری البرز موفق به کسب جایزه ملی کیفیت در شانزدهمین دوره ارزیابی جایزه ملی کیفیت ایران شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقردر پارک علم و فناوری البرز، تولید کننده لوله و اتصالات پی وی سی و پلی اتیلن، کامپاند گرانولی و مصنوعات پلاستیکی موفق به کسب جایزه ملی کیفیت در شانزدهمین دوره ارزیابی جایزه ملی کیفیت ایران، در بخش "محصولات غیرفلزی، شیمیایی و نظایر آن" شد.
شرکت لوله گستر خادمی یکی از شرکتهای موفق پارک علم و فناوری البرز است که با توان بالا در زمینههای مختلف تولیدی، صنعتی بویژه حوزه دانش بنیان فعالیت دارد.
خادمی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: قرار گرفتن شرکت در یک فضای توسعه فناوری مثل پارک علم و فناوری البرز با امکان تبادل و تعامل با شرکتهای بزرگ و کوچک و همچنین حضور مرتب در نمایشگاهها و استفاده از تجربیات همدیگر از جمله عوامل موثر در هم افزایی و توسعه بازار موفقیتهای ملی و بین المللی این شرکت دانش بنیان است.
وی با اشاره به اینکه از اوایل سال ۱۳۹۷ شرکت لوله گستر خادمی در پارک علم و فناوری البرز پذیرش و مورد حمایت قرار گرفت، افزود: خوشبختانه مرکز نوآوری مشترک پارک علم و فناوری البرز و شرکت لوله گستر خادمی نیز با هدف توسعه فعالیتها در زمینههای مختلف فناوری، صنعتی و توسعه کارآفرینی و اشتغال راهاندازی شده است.
خادمی با اشاره به اینکه شرکت لوله گستر خادمی در نمایشگاههای مختلف حضور فعال دارد افزود: این حضور که با حمایتهای پارک علم و فناوری البرز انجام میشود فرصتهای کارآفرینی و رونق بازار را برای شرکت به ارمغان آورده است.
پارک علم و فناوری البرز در حال حاضر ۱۷۰ شرکت دانشبنیان و فناور را در دل خود جای داده و از آنها در زمینههای مختلف حمایت میکند که بسیاری از آنها در سطح ملی و بینالمللی میدرخشند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.