کد خبر:۸۰۵۴۳۴

تولید ۲۰ داروی های‌تک در کشور

قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت گفت: ۲۰ داروی بیوتکنولوژی های‌تک را که عمدتا در درمان سرطان و بیماری‌های روماتولوژی کاربرد دارند در کشور تولید می‌شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شاهین آخوندزاده قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، در حاشیه نشست هم‌اندیشی رؤسای مراکز تحقیقاتی، مراکز رشد و ذی‌نفعان حوزه علوم دارویی کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ایران در دو سال گذشته از نظر تولید علم در منطقه اول بوده و با فاصله نسبت به کشور ترکیه از نظر تعداد مقالات و ارجاعات قرار داشته است.

وی افزود: به طور اخص برنامه امروز هم‌اندیشی بین مراکز تحقیقاتی علوم دارویی، مراکز رشد و صنعت داروسازی بوده و علت آن نیز این است که در تولید علم داروسازی رتبه ۷ دنیا از نظر استنادات و ۸ دنیا از نظر تعداد مقالات را داریم و پتانسیل تولید علم ما باید به محصول تبدیل شود که خوشبختانه صنعت داروسازی از این نظر نمونه است و در اوج تحریم روی پای خود هستیم.

وی با بیان اینکه حدود ۹۶ درصد دارو‌های مصرفی و ۷۰ درصد مواد اولیه دارویی را تولید می‌کنیم که نشان می‌دهد علم تولیدشده در دانشکده‌های داروسازی به خوبی استفاده می‌شود افزود: همچنین ۲۰ داروی بیوتکنولوژی های‌تک را که عمدتا در درمان سرطان و بیماری‌های روماتولوژی کاربرد دارند، تولید می‌کنیم که از این نظر رتبه بالایی در منطقه داریم.

قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت گفت: جلسه امروز برای قوی‌تر کردن شرکت‌های دانش‌بنیان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار