معاون پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: برای کاهش آسیبهای اجتماعی و موفقیت در اقدامات پیشگیرانه، نیازمند برنامهریزی هدفمند و منسجم آموزشی هستیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد نریمانی، معاون پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی پیش از ظهر امروز در شورای پیشگیری از وقوع جرایم دادگستری استان اردبیل گفت: برخورداری از برنامه ریزی منجسم آموزشی و فرهنگی راهکار اصلی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و رشد شاخصهای اجتماعی است.
نریمانی بیان کرد: در برگزاری جلسات و مصوبات شورای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی باید به برخورداری از محتوای غنی برنامههای آموزشی ارائه شده در کارگاههای مختلف در بین جامعه هدف تأکید ویژهای شده و در این خصوص از ظرفیت دستگاههای دولتی و غیردولتی به شکل مطلوبی بهره گرفته شود.
معاون پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: یکی دیگر از مهمترین پتانسیلهایی که در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی باید مدنظر قرار گیرد، توجه به اجرای هر چه مناسب برنامههای فرهنگی با به کارگیری قابلیت دستگاهها و نهادهای همسو و مرتبط است.
وی خاطرنشان کرد: طلاب و روحانیون و حوزههای علمیه استان اردبیل از ظرفیت تبلیغی و ترویجی مساجد، منابر و کلاسهای مختلف آموزشی برای تقویت مهارتهای رفتاری، کاهش آسیبها و پایین آوردن آمار خشونت میتوانند به بهترین شکل ممکن بهره ببرند.