سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری خود گفت: تصمیم از سوی مراجع غیر قضایی بوده و تدابیر بعد با همان مرجع است. ما مدعیایم تصمیم دیرهنگام اجرا شد و اگر قدری زودتر اجرا میشد حوادث اخیر کمتر رخ میداد و نسبت به برخی از مراکز تدابیری برای استفاده از اینترنت شده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ غلامحسین اسماعیلی سخنگوی دستگاه قضا در چهاردهمین نشست خبری خود درخصوص قطع اینترنت در کشور گفت: این تصمیم از سوی قوه قضاییه نبوده بلکه تصمیم مراجع امنیت ملی کشور بوده است. لازمه حفظ امنیت در شرایط فعلی کشور این بود که ما اجازه ندهیم دشمن از این فضا برای رسیدن به اهداف خودش و آسیب رساندن به سرمایههای مردم استفاده کند.
وی افزود: تصمیم از سوی مراجع غیر قضایی بوده و تدابیر بعد با همان مرجع است. ما مدعیایم تصمیم دیرهنگام اجرا شد و اگر قدری زودتر اجرا میشد حوادث اخیر کمتر رخ میداد و نسبت به برخی از مراکز تدابیری برای استفاده از اینترنت شده است.
پیشتر نیز علی ربیعی سخنگوی دولت گفت: وقتی اعتراضها ایجاد شد اینترنت بود، اما وقتی سنگ در خیابانها خالی میشد و از طریق اینترنت اطلاع رسانی میکردند شورای امنیت تصمیم به قطع اینترنت گرفت. بانکها و امثال آن از طریق فعال شدن اینترنت ملی مشکلی ندارند.
سخنگوی دولت تأکید کرد: تا یکی دو روز آینده اینترنت برخی استانها که مشکل امنیتی در آن وجود ندارد، وصل خواهد شد.
محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در خصوص قطعی اینترنت و این که چه کسی آن را قطع کرده است، بیان کرد: اینترنت اختلال ندارد، بلکه به دستور و تشخیص شورای امنیت کشور با ابلاغ به اپراتورها قطع شده است.
وی ادامه داد: از روز گذشته پیگیریهای لازم در حال انجام است تا با عادی شدن شرایط، مجوز لازم صادر شود و شرکتها مجدد اینترنت را برقرار کنند.
وزیر ارتباطات تأکید کرد: قطع خدمات ضربه بسیاری به خدمات و مردم زده، اما حفظ امنیت کشور به تشخیص شورای امنیت، بسیار حائز اهمیت است.
آذری جهرمی همچنین گفت: با گروههای مختلف که در این موضوع دستاندرکار هستند مانند وزارت کشور، صحبت کردم تا سریعتر اینترنت وصل شود.
وزیر ارتباطات افزود: اینترنت داخلی معنا ندارد، بلکه یک عبارت کاریکاتور شده و بسیار غلط است؛ ما موضوعی به نام اینترنت ملی نداریم؛ و در آخر این که تا چه زمانی قرار است اینترنت قطع باشد؟ و چه زمانی وصل خواهد شد چرا که بسیاری از فعالیتها با اینترنت صورت میگیرد و همین قطع بودن اینترنت منجر به مختل شدن بسیاری از فعالیتها شده است.
قبلا پیام رسان های اجتماعی فیلتر میشدند، اینطور نبود که کل اینترنت قطع کنند. خیلی ها اصل کار و درآمدشان به اینترنت وابسته است از جمله صرافی هایی هستند که فقط با بروکرهای خارجی کار میکنند که هر روز دارند ضررهای سنگینی متحمل میشوند. واقعا جای تعجب است....
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.