دبیرکل سازمان کارآفرینی اتاق بازرگانی ایران گفت: تا زمانی که محصولات دانش بنیان وارد بازار نشوند نقشی در GDP کشور نخواهند داشت.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، احسان جهانی، دبیر کل سازمان کارآفرینی اتاق بازرگانی ایران در نشست شاخصهای حمایتی کسب و کارهای نوپا و شرکتهای دانش بنیان که هماکنون در محل صندوق نوآوری و شکوفایی درحال برگزاری است، اظهار کرد: این سازمان زیرنظر اتاق بازرگانی، یک سال و نیم پیش با هدف مشارکت کارآفرینان عرصههای مختلف شکل گرفت تا بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که بازیگران مختلف عرصه اقتصادی بتوانند با یکدیگر ارتباط مناسبی برقرار کنند و کسب و کارهای خود را توسعه دهند.
جهانی افزود: امروز در اینجا حاضر شده ایم تا درباره ساختارهای حمایتی کسب و کارهای نوپا حرف بزنیم و این در حالی است که یک هفته بدون اینترنت را پشت سر گذاشته ایم و نیاز بسیاری از کسب و کارهای نوپا اکتفا در خدمات اینترنتی است.
دبیر کل سازمان کارآفرینی اتاق بازرگانی ایران گفت: آنچه مسلم است شرکتهای دانش بنیان باید در مسیری حرکت کنند که بتوانند تغییری در ساختار اقتصادی کشور ایجاد کنند، ما معتقدیم تا زمانی که محصولات شرکتهای دانش بنیان تجاری سازی نشده و وارد بازار نشوند نقشی در GDP کشور نخواهند داشت و این یعنی عملا کاری صورت نگرفته است.
وی تصریح کرد: امروزه بسیاری از سازمانها و بخشهای مختلف تلاش میکنند تا از کسب و کارهای نوپا و شرکتهای دانش بنیان حمایت کنند که به طور مثال شاهدیم صندوق نوآوری و شکوفایی در این مدت رویدادهایی در حوزههای فولاد، خودرو، معدن و ... برگزار کرده و به خوبی از شرکتهای دانش بنیان حمایت کرده است.
جهانی با بیان اینکه از پنجاه سال پیش شرکتهای سنتی ما با سرعت بالایی شکل گرفته و کار خود را آغاز کردند، گفت: امروزه دیگر جایی برای کارهای سنتی در جهان وجود ندارد و این وظیفه ذاتی شرکتهای دانش بنیان است که شرایط اقتصادی و کاری را در جامعه ایرانی تغییر دهند و ما هم تلاش میکنیم تا برای شرکتهای دانش بنیان برنامههایی داشته باشیم که آنها هم بتوانند تاثیر مثبتی در اقتصاد کشور داشته باشند.