آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۷۷۰۵
در گفتگو با «دانشجو» مطرح شد؛

کنعانی‌مقدم: امیدی به سازش میان عربستان و یمن نیست / هدف آمریکا از آتش‌بس در یمن تجزیه است

یک کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: آمریکا و کشور‌های مرتجع منطقه به دنبال این هستند که با آتش بس مشروط، عملا تجزیه یمن را رقم بزنند و یمن مصمم است در قبال اقدامات وحشیانه سعودی‌ها از ابزار مقابله به مثل استفاده کند.

کنعانی‌مقدم: امیدی به سازش میان عربستان و یمن نیست/ آمریکا از آتش‌بس در یمن به‌دنبال تجزیه این کشور است

 

حسین کنعانی مقدم، کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص احتمال برقراری آتش بس میان عربستان و یمن گفت: یمنی‌ها با یک موج سنگین موشکباران در مناطق استراتژیک عربستان عملا یک نه بزرگ به فشار‌های آمریکا و سعودی‌ها برای اینکه بخواهند یمن را با فشار و زورگویی برای یک آتش بس مشروط پای میز بیاورند، گفتند.

وی ادامه داد: آمریکا و کشور‌های مرتجع منطقه به دنبال این هستند که با این آتش بس مشروط عملا تجزیه یمن را رقم بزنند و یمن مصمم است در عین اینکه مسیر گفتگو باز است اما در قبال اقدامات وحشیانه سعودی‌ها از ابزار مقابله به مثل استفاده کند به همین دلیل به نظر می‌رسد فعلا امید به صلح و سازش میان عربستان و یمن نخواهد بود.

کنعانی مقدم در خصوص اصرار مقامات آمریکایی و سعودی در دست داشتن ایران در حمله به تاسیسات نفتی عربستان موسوم به آرامکو گفت: این‌ها بار‌ها این موضوع را در رسانه‌های جهانی مطرح کردند، اما هیچ مدرک و مستندی را در این خصوص ارائه ندادند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به صدور بیانیه کشور‌های اروپایی علیه ایران و در تاکید بر دست داشتن جمهوری اسلامی در این حملات گریزی به سخنان روحانی در اجلاس سازمان ملل متحد زد و خاطرنشان کرد: رئیس جمهور در این اجلاس از عربستان، آمریکا و اروپا خواست که برای اثبات ادعای خود در دست داشتن ایران در حمله به تاسیسات نفتی آرامکو مدرکی ارائه کنند که آن‌ها هیچ مدرکی نتوانستند به صحنه بیاورند.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی در عین حال که به دنبال انجام چنین اقدامات مخربی نیست گذشته از آن اگر اقدامات از این دست انجام دهد بدون ترس و واهمه رسما اعلام خواهد کرد.

کنعانی مقدم یادآور شد: شکست سعودی‌ها، آمریکا و ائتلاف آن‌ها در مقابل مردم یمن چاره‌ای جز فرافکنی برای آن‌ها باقی نگذاشته و آن‌ها با محکوم کردن ایران و کلید زدن پروژه ایران هراسی در منطقه به دنبال جذب منافع حداکثری از نفت سعودی هستند و بر این اساس قطعا آمریکا و ائتلاف مرتجع آن در منطقه هیچ مدرکی برای دخالت ایران در این حملات پیدا نخواهد کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار