فردی که فوت میکند، ممکن است اموال یا بدهیهایی را برای وراث خود بگذارد، اما سوالی که به وجود میآید این است که بدهی فرد فوت شده را چه کسی باید پرداخت کند؟
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اگر داراییهای متوفی بیش از میزان بدهیهایی که باقی گذاشته است باشد مشکلی به وجود نمیآید، زیرا از میزان داراییهای او بدهیها پرداخت میشوند و سپس باقی اموال بین ورثه تقسیم خواهد شد.
اگر فرد فوت شده بدهی داشته باشد، وراث حق تقسیم اموال را تا قبل از پرداخت بدهیها ندارند، بلکه آنها مکلف هستند ابتدا بدهیها را پرداخت کنند و سپس باقی مانده مال را بین خود تقسیم کنند.
اموال متوفی در ابتدا به هزینه کفن و دفن خود متوفی، پرداخت طلب مربوط به طلبکاران و پرداخت حقوق و دستمزد افراد در خدمت متوفی اختصاص پیدا میکند، سپس اگر چیزی اضافه از اموال متوفی باقی ماند بین ورثه تقسیم میشود.
نظر فوق درخصوص اموال متوفی اشکال دارد . آیا مهریه زن جزو بدهی متوفی نیست . آیا فرزندان و همسر متوفی نبایستی از حداقل زندگی خانه و درامدی برای زندگی برخوردار شوند. به نظر می آید نظر فوق کارشناسی نشده باشد . نظر من این است که دستگاه قضا یا دولت خود یا قیم یا همسر یا فرزندان متوفی درصورت توان ,بایستی همه اموال متوفی را تا رد تمام بدهی ,مدیریت و ازطریق درامد حاصله از ادامه فعالیت متوفی طبق روال گذشته وزمان حیات وی پرداخت کند . وسپس نسبت به تقسیم ارث اقدام شود
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.