آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۹۲۸۸
با همکاری دو شرکت اروپایی؛

سنجش آلودگی سوخت کشتی‌ها با ساخت NMR محقق می‌شود

دو شرکت اروپایی با همکاری یکدیگر پروژه ساخت دستگاه NMR برای استفاده در مقاصد خاص نظیر سنجش آلودگی در سوخت کشتی‌ها را آغاز کردند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت نانالیز ساینتیفیک (Nanalysis Scientific) اعلام کرد که این شرکت وارد همکاری مشترک با شرکت بوش (Bosch) شده است تا با همکاری یکدیگر اقدام به توسعه دستگاه رزونانس مغناطیس هسته‌ای (NMR) کنند. این دستگاه برای آنالیز سوخت در کشتی برای کشتی‌های باری به کار گرفته خواهد شد، کاری که توسط استاندارد‌های جدید زیست‌محیطی به‌منظور جلوگیری از به کارگیری سوخت‌های آلاینده، اجباری شده است. این کار مشترک از نوامبر سال ۲۰۱۹ آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود که تلاش مشترک این دو شرکت تا دسامبر سال ۲۰۲۱ به طول انجامد و در نهایت دستگاه موردنظر تولید و به بازار عرضه شود.

رایدر گراپ از گروه نوآوری اجلی شرکت بوش می‌گوید: «من بسیار خوشحالم که با شرکت نانالیز همکاری می‌کنیم. بوش شرکتی پیشرو در سطح جهانی در کوچک‌سازی دستگاه‌های اندازه‌گیری برای مقاصد صنعتی خاص است. پیش‌بینی می‌کنیم که طی هفت سال آینده فناوری NMR در محیط‌های صنعتی از قبیل: کارخانه‌ها، آزمایشگاه‌های سیار، کشتی‌ها، کامیون‌ها، خودرو و تلفن‌های همراه رواج پیدا کند. ما اهداف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت داریم و معتقدیم که کار با نانالیز فرصتی برد-برد است تا بتوانیم محصولات کوچک با کاربرد‌های خاص را با نام تجاری بوش تولید کنیم.»

شان کراکیوسکی بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت نانالیز می‌گوید: کار با یکی از پیشروان جهانی مثل بوش گامی کلیدی در اجرای راهبرد رشد برنامه‌های کاربردی صنعتی ما است. ما به دنبال توسعه فناوری NMR در نسل چهارم صنعت هستیم و برای این کار اقدام به کوچک‌سازی NMR کرده‌ایم. مشارکت با شرکت بوش این پتانسیل را دارد که ما بازار خود را گسترش بدهیم. ما مشتاق به همکاری با تیم شرکت بوش هستیم و پیش‌بینی می‌کنیم که این همکاری مشترک منجر به تولید محصولات جدیدی شود که بازار در حال رشد NMR را گسترش خواهد داد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار