به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسینی رئیس شعبه ۱۱۷ مجتمع قضایی شهید باهنر در گفتوگو با برنامه «گفتگوی اجتماعی» با موضوع رابطه تحصیلات عالیه و طلاق در آغاز با بیان اینکه میزان پروندههای طلاق در بین جامعه تحصیل کرده نسبت به دیگر پروندهها از کمیت کمتری برخوردار است، گفت: بر اساس برآوردهایی که صورت گرفته است، حدودا ۱۰ درصد از پروندههای طلاق مربوط به قشر تحصیل کرده است.
وی درباره چرایی کم بودن پروندههای طلاق در بین افراد تحصیلکرده اظهار کرد: بینشی که افراد تحصیلکرده نسبت به مسائل اجتماعی دارند بیشتر و بالاتر از افرادی با سواد کمتر یا بی سواد است و اساسا زندگی که افراد تحصیلکرده تشکیل میدهند از مدیریت بهتری برخوردار است و به همین جهت تعداد افراد تحصیلکردهای که اقدام به طلاق میکنند، بسیار کمتر است.
رئیس شعبه ۱۱۷ مجتمع قضایی شهید باهنر با اشاره به آماری که در رابطه با میزان طلاق افراد تحصلیکرده ارائه میشود، مربوط به کسانی است که تحصیلات تکمیلی دارند، اظهار کرد: کسی که دیپلم دارد جزو تحصیلات عالیه محسوب نمیشود و بنابراین جزو آمار طلاق این افراد حساب نمیشوند.
وی همچنین اظهار کرد: البته برخی از جامعه شناسان میگویند، چون در بین اقشار دیپلم ازدواج بیشتر از افراد تحصیل کرده است، به همین جهت هم طلاق بیشتر است، اما حقیقت اینگونه نیست. برخی از کسانی که دیپلم دارند بر اساس سنتهای خودشان ازدواج میکنند و اعتقاداتی دارند که باعث میشود طلاق صورت نگیرد و افراد میسوزند و میسازند.
حجت الاسلام حسینی در ادامه با بیان اینکه میزان طلاق افراد تحصیلکرده نسبت به پروندههای موجود در دادگاهها کمتر از سایر اقشار است، عنوان کرد: بیشتر افرادی که برای طلاق اقدام میکنند سیکل، دیپلم و دانشجویان هستند که در زندگی به دلایل مختلف دچار مشکل میشوند.
وی تصریح کرد: افراد تحصیلکرده در زمینه ازدواج حساسیت دارند و با احتیاط وارد میشوند و زمانی که وارد زندگی میشوند نیز بر اساس تدبیر عمل میکنند و کمتر دچار بحرانهای زندگی میشوند.