آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۰۰۲۲
رحمتی در گفتگو با دانشجو:

پروژه کشته سازی در دانشگاه علم و صنعت با هوشیاری دانشجویان خنثی شد/ دست پروردگان منافقین به اشد مجازات برسند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: پروژه کشته سازی و تلاش در جهت انفجار یکی از بلوک‌های خوابگاه کوی بسیج دانشگاه علم و صنعت، توسط عوامل منافقین در دانشگاه خنثی شد.

رحمتی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: سال ۹۸ از جمیع جهات، سال مهمی برای دوستان و دشمنان انقلاب است. فتنه‌هایی با فاصله ۱۰ ساله، پس از ۷۸ و ۸۸، این بار راه خود را در ۹۸ و با شکل و بهانه‌ای دیگر جست و جو می‌کنند.

وی افزود: بی تدبیری و سو مدیریت برخی از مسئولین در قضیه بنزین و اشتباهات متعدد در نحوه اجرای این طرح، باعث شد تا عده‌ای این ماجرا را دستاویز شروع اغتشاشات قرار داده و اعتراضات مردمی را به حاشیه ببرند. پس از کش و قوس‌های فراوان، اما در حالیکه تصور می‌شد نظام از این گردنه هم به سلامت عبور کرده، اتفاقات اخیر در آستانه روز دانشجو در دانشگاه علم و صنعت، بار دیگر نشان داد امتحان ۹۸ هنوز به پایان نرسیده و فتنه ادامه دارد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: پروژه کشته سازی و تلاش در جهت انفجار یکی از بلوک‌های خوابگاه کوی بسیج دانشگاه علم و صنعت، توسط عوامل منافقین در دانشگاه، به لطف خدا و با هوشیاری دانشجویان و پیگیری از مسئولین مربوطه خنثی شد.

رحمتی تصریح کرد: منافقین و عوامل داخلی آن‌ها بدون شک با این کار و مقصر نشان دادن دانشگاه و به تبع آن، نظام جمهوری اسلامی به سبب نقص فنی تجهیزات آشپزخانه خوابگاه، در پی اعتماد زدایی از نظام در اذهان عمومی بودند. تاریخ هم مهر تاییدی بر این مدعا بوده است که این مزدوران خبیث، در راه رسیدن به اهداف پلید خود از هیچ چیز، حتی قربانی کردن افراد بی گناه هم ابایی نداشته و ندارند.

وی بیان کرد: بدون شک دانشجویان دانشگاه و خانواده‌های آن‌ها و همچنین اذهان عمومی، از شنیدن اخبار متعددی که یکی پس از دیگری جان دانشجویان را تهدید می‌کند، نگران هستند و از مسئولین دانشگاه و کشور، انتظار پاسخگویی و اشد مجازات برای این افراد روسیاه و پیاده نظام استکبار را دارند.

رحمتی اظهار کرد: منافقین و دست پروردگان آن‌ها، کور خوانده اند و این بار هم تیر آنان به سنگ خورده است. چشم بیدار دانشجویان همواره مراقب این چنین فعالیت‌های جنایتکارانه خواهد بود و اجازه نخواهد داد تا عروسک‌های خیمه شب بازی آمریکایی و اسرائیلی، آرامش را از محیط مقدس دانشگاه سلب کند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: بدون شک این انقلاب و همه جوانان که حقیقتا سرمایه‌های نظام جمهوری اسلامی هستند، در پناه صاحب حقیقی این انقلاب به پیش می‌روند تا به فضل خدا پرچم عدالت را به دستان ایشان برسانند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار