کد خبر:۸۱۰۵۳۴
نماینده کارگران اراک در حضور رئیسی:

داعشیان صنعت شیره وجود کارگران و شرکت‌های مادرتخصصی را مکیده‌اند

نماینده کارگران اراک گفت: نفوذیان و داعشیان صنعت و تولید کشور راه خود را با اجرای غلط اصل ۴۴ قانون اساسی یکی کرده و شیره وجود شرکت‌های مادرتخصصی را مکیده اند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدامیر میرناصر، یکی از کارگران هپکو عصر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه تهران و در حضور حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه به نمایندگی از کارگران اراک به بخشی از مشکلات صنعت در این استان اشاره کرد.

میرناصر در این مراسم که به مناسبت روز دانشجو در دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: سال‌ها بود که فریاد و دغدغه‌های مستضعفین جامعه و صدای این صاحبان اصلی انقلا ِب خمینی کبیر (ره) به گوش مسئولین نمیرسید و اگر هم میرسید، در پیچ و تاب راهرو‌های تصمیم گیر تو در تو، گم می‌شد، واین پابرهنگان انقلاب، گویا سهمی جز نگاه از روی ترحم و سیاست بازی لیبرال‌های کاخ نشین آنهم برای رسیدن به اهداِف غرب زده شان و فرار به دامن استکبار، ندارند.

وی تصریح کرد: کارگران کارخانه‌های بزرگ خودمانی شده، شاید نه تنها جزء لاینفک این مستضعفین‌ها هستند، بلکه شاید به جرات بتوان گفت که اینان مظلوم‌ترین شان نیز هستند، چرا که به بهانه اجرای فرامین اصل مترقی ۴۴ قانون اساسی، آنان را به مسلخ بیکاری و اعتراض، تهمت و اتهام می‌کشند، در حالیکه همه می‌دانند این اعتراضات به اجرای غلط این اصل است و نه خود آن اصل.

نماینده کارگران اراک با بیان اینکه سال‌ها است کسانی در لوای سرمایه گذار و کارآفرین، ولی در واقع لیبرال‌های سرمایه خوار بیت المال و بعضا دوتابعیتی‌های مشکوک، خود را به این قانون آویزان کرده اند، تصریح کرد: این افراد در سایه نبود نظارت دستگاه‌های نظارتی که متأسفانه بخشی از آنان نیز، در برخی موارد با این سرمایه خواران هم راستا شده اند و نانش را می‌خورند، نان کارگر را آجر می‌کنند و به تعبیر مقام معظم رهبری، قانون دان‌های قانون شکن هستند.

وی این افراد که از رانت‌های نفوذی و خوی داعشی بهره برده اند، نفوذیان و داعشیان خواند و گفت: نفوذیان و داعشیان صنعت و تولید در کشور، راه خود را با اجرای غلط این اصل یکی کرده و کارگران به عنوان سربازان خط مقدم مبارزه با این مفاسد اقتصادی، مدام در حال مبارزه با آنان هستند، هر چند که در این راه تهمت‌ها شنیده ایم و در محاکم همین انقلاب پابرهنگان متهم به تبلیغ علیه نظامی شده ایم که برای ماندگاری اش جان و مال و آبرو داده ایم.

میرناصر بیان کرد: سال‌ها است که شیره وجود کارگران و شرکت‌های مادر تخصصی این مرز و بوم، از جمله هپکو، آذرآب، آلومینیوم، کشت و صنعت مغان، هفت تپه، آزمایش، ارج و ده‌ها شرکت دیگر با یک روش تکراری مکیده می‌شود و صنعت کشور را هر روز ناتوان‌تر می‌کنند، آیا این همان نفوذ که رهبر انقلاب بار‌ها به آن اشاره کرده اند، نیست؟

وی به شرایط هپکو پس از خصوصی سازی اشاره کرد و گفت: شرکت هپکو که با نیرو‌های متخصص و دستگاه‌های منحصر به فردش که حساس‌ترین قطعات بزرگ آزمایشگاه هسته‌ای جهان را می‌سازد و در سال‌هایی که جوانان این مرز و بوم با غلتیدن در خون خود از مرز‌ها و نوامیس ایران دفاع می‌کردند، و صنعت کشور حتی برای تهیه سیم خاردار تحریم بود، این کارگران اولین بولدوزر‌های عملیاتی جهان را بدون امکانات و فقط با توکل و پشتکار طراحی و تولید کرده اند، آیا این شرکت دور از ذهن نیست که مورد نفوذ درندگان لیبرال صفت و غربزده واقع شود؟

نماینده کارگران اراک ادامه داد: آیا شرکت آذرآبی که در سوابق خود طراحی و ساخت اولین زیردریایی در دوران دفاع مقدس را دارد و هر جا پای ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در کشور در میان بوده، با تمام توان متخصصین و ماشین آلات منحصر به فرد خود در این راه گام برداشته، آیا نباید مورد تهاجم داعشیان صنعت قرار گیرد؟

وی به شرکت کشت و صنعت مغان نیز اشاره کرد و گفت: آیا شرکت بزرگ کشت و صنعت مغان که بیش از ۶۳ هزار هکتار وسعت دارد و تنها تولید کننده ۱۰۰ در صدی بذر ذرت و ۶۰ درصدی بذر گندم و کلزا در کشور می‌باشد و بیش از ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور همسایه دارد نباید مورد هجوم سرمایه داری فئو دالی قرارگیرد که هم اکنون در آن منطقه هیچکس را یارای مقابله با آن سرمایه داران نیست؟

میرناصر ادامه داد: اکنون، این‌ها و اکثر شرکت‌های به اصطلاح خصوصی سازی شده، اسیر شعار‌های بدون عمل سیاسیون شده اند و تنها از آن‌ها برای ابزار انتخاباتی و شو‌های رسانه‌ای استفاده میشود، ولی در واقع تنها تلاشی که برای نجات این شرکت‌های عظیم شده است در یک کلمه میگنجد، و ان این است: «هیچ».

وی با بیان اینکه تا امروز هرچه از مسئولان من باب برگشت رونق تولید بر این کارخانه‌ها و احیای آن‌ها و برطرف شدن مشکلاتشان شنیده ایم، تلخندی بیش نبوده، افزود: چراکه کارخانه‌ای که دوازده سال از شیره آن مکیده اند و فلان مسئول دولتی بدون هیچ کمکی قول درست شدن این کارخانه را ظرف ۲ ماه آینده می‌دهد، برای ما کارگران طنزی بیش نیست.

نماینده کارگران اراک در ادامه سخنان خود، رئیس قوه قضاییه را مورد خطاب قرار داد و گفت: کارگری که برای ماندگاری صنعت و رشد اقتصاد ایران عزیز و ماندگاری تنها محل نان آوریش در این جنگ نابرابر فریاد بی عدالتی و کمک سر می‌دهد، به لطف دستگاه قضا (البته در دوره قبل)، به انواع جرائم سنگین از جمله تبلیغ بر علیه نظام و اغتشاش، شلاق و زندان و. محکوم م. یشود، ولی سرمایه دار زالو صفتی که آرام آرام خون این عزیزان را در شیشه کرده است و اصل صنایع را به نابودی می‌کشد و یا به لطف سکوت آقایان محصول تولیدی سال‌های گذشته در خارج از کشور را با کمک سیاسیون استان به عنوان محصول تولید داخل پرده برداری می‌کند، در سایه قانونی که خود نوشته اند و سکوت مدعی العموم طلبکار هم می‌شود.

وی جنگ میان کارگران و قانون دان‌های قانون شکن را جنگی نابرابر خواند و گفت: متأسفانه صدای انان که باید چشم بیدار این روز‌ها بودند، برای کارگر بلند و برای سرمایه دار و مالک کارخانه، همچون لالایی است.

میرناصر تأکید کرد: چرا باید شرکت‌هایی در لیست واگذاری‌ها باشند که جزء صنایع استراتژیک این مرز و بوم بوده اند و دولت برای ارز آوری آنهم در شرایط تحریم‌های ناجوانمردانه میتواند به آن‌ها تکیه کند؟

وی به ظرفیت‌های تولیدی بی نظیر هپکو اشاره کرد و گفت: کدام قانون نانوشته‌ای در لوای خصوصی سازی، اجازه می‌دهد که ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک را خالی از عشایر غیور کند، که خدایی ناکرده در زمان بحران مرزهایمان به خطر بیفتد. هر چند که میراث این عشایر سالهاست که ریشه در تاریخ این منطقه دارد.

نماینده کارگران اراک با تأکید بر اینکه آنقدر‌ها هم که در رسانه‌های بیگانه می‌گویند، اوضاع سیاه نیست و کورسوی امیدی هم هست، بیان کرد: ما با کمک این دانشجویان عزیز و جمعی از روحانیتی که به تعبیر معمار کبیر انقلاب تشنه به خون سرمایه داران زالو صفت است، و صد البته تغییر درست و به هنگام در دستگاه قضا، اجازه نخواهیم داد خواب‌های شومشان تعبیر شود و تا آخرین قطره خون خود در این جنگ نابرابر اقتصادی ایستاده ایم.

میرناصر در پایان سخنان خود از رئیس قوه قضاییه خواست تا هرچه سریع‌تر به پرونده واگذاری‌های غلط شرکت‌های استراتژیک مانند هپکو، آذرآب و دیگر شرکت‌ها ورود کرده و نتیجه را به اطلاع عموم برساند تا شاید مرحمی باشد بر زخم چند ساله کارگران این شرکت و دیگر جای متهم و شاکی عوض نشود.

گفتنی است؛ میرناصر در حاشیه مراسم روز دانشجوی دانشگاه تهران از نزدیک با رئیس قوه قضاییه گفتگو کرد و بخشی از مشکلات کارگران را به اطلاع وی رساند.
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار