«فاهم الطائی» فعال سیاسی عراقی از چهره های نزدیک به جریان صدر به شمار می رود. شنبه شانزدهم آذر نیز به اقامتگاه مقتدی صدر،رهبر جریان صدر، در نجف حمله پهبادی شد که البته ایران با پیشبینی دقیق، سید مقتدی را مدتی قبل در قم مستقر کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، «فاهم الطائی» که یکی از چهرههای اصلی اعتراضات در شهر کربلا بود، ترور شد. العربیه سعودی به شکلی گسترده این خبر را پوشش داد و سربازان مجازی وابسته به بازماندگان حزب بعث در پوشش شیعیان درحال انتساب ترور به نیروهای حشدالشعبی با کلیدواژه میلیشیا وابسته به ایران هستند! علاوه بر «الطائی»، فردی دیگر به نام «مهند الکعبی» نیز ترور شد.

یکی از کاربران به ظاهر عراقی با انتشار لحظه قتل، ترور را به نیروهای وابسته به ایران منتسب کرد!!
یکی از کاربران توئیتر فارسی در وصف منش سیاسی «فاهم الطائی» نوشت که وی از چهرههای نزدیک به جریان صدر بود. البته در شبکههای مجازی عراق یک چهره مخالف با دخالت ایران! و حشدالشعبی معرفی میشود. شنبه شانزدهم آذر هم به اقامتگاه مقتدی صدر رهبر جریان صدر در نجف حمله پهبادی شد که البته با درایت ایران، سید مقتدی مدتی قبل به قم انتقال داده شد.

لحظه ترور «فاهم الطائی» در کربلا- این فیلمِ دوربین امنیتی در شبکههای مجازی عراق دست به دست میچرخد!
چرخه خشونت در عراق وارد مرحله خطرناکی شده است. هرگاه که تحولات به سوی منطقی تر شدن و یا تظاهرات رو به سردتر شدن می رود ، به طور ناگهانی کشتار جدیدی صورت می گیرد. سعودی و طرفهای غربی درصدد اعمال خشونت عریان و انتساب آن به حشدالشعبی و در مرتبه بالاتر ایران هستند تا پروسه درگیری شیعی-شیعی تکمیل گردد.
حسین نخلی،یکی از کاربران توئیتر، که به طور تخصصی مسائل عراق را رصد میکند در اینباره نوشت:
خلاف بیصبریهای برخی رفقا، آوردن مقتدی صدر به ایران و استقرارش در قم و با هدف حراست از او، علیرغم تمام بد قلقیهای که این سید دارد کار حکیمانهای بوده. ترور او در عراق میتواند سهم جدی و پر اثری در آشوب درونشیعی عراق داشته باشد؛ و حالا حمله پهپادی مؤید این حکمت است.
وی در توئیتی دیگر با اشاره به ترور «الطائی» نوشت:
فاهم الطائی رو با اسلحه کمری مجهز به صدا خفه کن درب منزلش و مهند الکعبی رو هم با بمبگذاری در ماشینش هدف قرار دادند. ۱۱ نفر از فعالین مدنی هم ربوده شدند و ازشون خبری نیست. [عوامل پشت پرده اغتشاشات] دارن باد میکارن، باید منتظر دروی طوفان باش
به گزارش دانشجو؛ در سالهای گذشته روابط حسنهای میان تهران - بغداد شکل گرفته که از نتایج آن انعقاد قرارداد ۱۴ میلیارد دلاری ایران با عراق است. هرساله قریب به سه میلیون توریست عراقی به ایران سفر میکند که هرکدام چیزی در حدود هزار دلار عواید مالی برای کشور دارند. در جریان اربعین نیز مردم ایران به سمت حرمهای مقدس ائمه اطهار گسیل میشوند که بر نزدیکی هرچه بیشتر دو ملت کمک شایانی کرده است. این مهم به مذاق امریکاییها و رژیمهای مرتجعی همچون سعودی و امارات خوش نیامده و سعی دارند به کثیفترین شکل ممکن پیوند دو ملت را قطع کنند.