سمینار سیاسی تحلیلی با موضوع «از اغتشاشات بنزینی تا انتخابات مجلس» به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شهرستان سیرجان به مناسبت روز دانشجو برگزار شد.
مسئول بسیج دانشجویی شهرستان سیرجان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: سمینار سیاسی تحلیلی با موضوع «از اغتشاشات بنزینی تا انتخابات مجلس» به همت بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شهرستان سیرجان به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو برگزار شد.
به گفته علی سلیمی دریابیگی این مراسم با حضور سخنران کشوری رشوند ای تهدیدات امنیت ملی، تحلیگر مسائل سیاسی و امنیتی و فعال رسانهای کشور و با حضور پرشور دانشجویان و ریاست و معاونین دانشگاههای شهرستان، امام جمعه، فرمانده ناحیه مقاومت سپاه و دیگر مسئولان ارشد شهرستان سیرجان در سالن صفارزاده دانشگاه پیام مرکزسیرجان برگزار شد.
در ادامه این مراسم رشوند دکترای تهدیدات امنیت ملی، تحلیگر مسائل سیاسی، امنیتی و فعال رسانهای اظهار داشت: ۱۶ آذر یادآور یک حرکت اصیل انقلابی سه دانشجویی بوده است که در۱۶ آذر ۱۳۳۲ یعنی چهار ماه پس از کودتای ننگین ۲۸مرداد در اعتراض به آمریکا به دنبال سفر نیکسون معاون رئیس جمهورآمریکا به ایران صورت گرفت.
وی افزود: آنچه وجه ممیزه دانشجوی انقلابی از غیر انقلابی و وابسته به نظام استکباری است، آرمان خواهی، استکبار ستیزی، مبارزه با ظلم وحمایت از جبهه مستضعفین جهان است.
تحلیگر مسائل سیاسی، امنیتی اظهارداشت: دانشجوی انقلابی با تاسی از شهدای ۱۶ آذر۱۳۳۲نمیتواند نسبت به سرنوشت ملت مظلوم فلسطین، کشتار کودکان یمنی و مظلومان جهان بی تفاوت باشد این آن چیزی است که از دانشجوی امروز انتظار میرود.
وی با بیان اینکه وقایع مرتبط با افزایش قیمت بنزین و سهمیه بندی آن را از دو منظر تاکتیکی و راهبردی میتوان تحلیل کرد گفت: براساس گزارش سازمان بازرسی کل کشور بیش از ۱۰۰هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داریم که اگر دولت این مبلغ مالیاتی را جذب میکرد و از ۱۲۲۶ هزار میلیارد بودجه شرکتهای دولتی، ۱۰درصد صرفه جویی میکرد در مجموع ۲۲۶ هزار میلیاد تومان در آمد کسب میکرد که علاوه بر پرداخت یارانه ها، ۷۶ هزارمیلیاردتومان هم اضافه داشت که میتوانست برای دهکهای پایین جامعه هزینه کندکه متاسفانه اینکار را نکرد و فشار آن را با افزایش و سهمیه بندی بنزین روی اقشار ضعیف جامعه انتقال داد.
رشوند افزود: در تحلیل راهبردی و کلان موضوع آشوبهای اخیر باید این اغتشاشات را در پازل یک استراتژی کلان که آمریکا و غرب در کشورهای منطقه دنبال میکنند تفسیر و تحلیل کرد و در تحلیل کلان باید بدانیم که این اتفاقات در ایران در راستای اقداماتی است که آمریکا و غربیها در منطقه شروع کرده اند و با اتفاقات و آشوبهای عراق و لبنان بی ارتباط نیست. آنها قصد دارند کشورهای محور مقاومت را مورد هدف قرار دهند و همه اینها در راستای سیاست و راهبرد جنگهای نسل چهارمی است که آمریکا و غرب در منطقه دنبال میکنند و ویژگی این نسل از جنگها، ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت است که در بستر نا کارآمد نمایی نظامهای سیاسی غیر همسو با غرب دنبال میشود.
تحلیگر مسائل سیاسی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در حمایت از تصمیم سران قوا در قضیه بنزین چند حرکت هدفمند و هوشمندانه را دنبال کردند اظهار داشت: رهبر انقلاب اسلامی در حمایت از تصمیم سران قوا چند هدف قانون و قانون مداری، اهمیت دادن به مقوله امنیت و ایستادگی در مقابل هر ناامنی، حمایت از ساختارهای قانونی کشور را دنبال کردند.
رشوند گفت: این اقدام رهبری در بحث بنزین درسها و آموزههایی هم داشت که از آن جمله میتوان به صداقت انقلابی رهبری عقلانیت انقلابی بصیرت انقلابی راهبری و مدیریت انقلابی ایشان که همواره در تاریخ ماندگار خواهد ماند این منش رهبری بایدمبنای رفتار ما در حرکت در مسیر انقلاب باشد.
تحلیگر مسائل سیاسی اذعان داشت: در آینده نیز ممکن است حرکتهای از این جنس در کشور اتفاق بیفتد و باید نسبت به آن هوشمندانه عمل کرد.
رشوند درخصوص انتخابات مجلس آینده که در آستانه آن قرار داریم گفت: با انتخاب کاندیدایی که در بستر قانون بتواند دولت را وادار به کار آمدی نماید و از یک جریان بی تحرک مجموعهای توانمند و پر کار خلق کند یقینا میتواند کشور را از شرایط کنونی عبور دهد و دانشجو به عنوان یک عنصر جوان، خوش فکر، خلاق، پرانرژی و توانمند میتواند آفریننده و شتاب دهنده این حرکت در آینده کشور باشد این آن چیزی است که رهبری معظم انقلاب از جریان دانشجو و تک تک جوانان کشور در چند سال اخیر خواسته اند. در ادامه این مراسم رشوند به سوالات دانشجویان پاسخ دادند و درپایان مراسم از فرمانده هان پایگاههای بسیج دانشجویی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شهرستان سیرجان تقدیر بعمل آمد.