آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۲۲۶۵
معاون نوآوری معاونت علمی ریاست جمهوری:

ربات‌های کاراتر با اختلاط فناوری و افزایش هوش مصنوعی ساخته می‌شوند

معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در آینده با اختلاط دانش و فناوری و افزایش هوش مصنوعی تلاش خواهیم کرد ربات‌های کاراتری بسازیم.

ربات‌های کارای کشور با اختلاط دانش و فناوری و افزایش هوش مصنوعی همراه خواهد شد

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، پیمان صالحی، معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم رونمایی از ربات انسان نمای سورنا ۴ که امروز در دانشکده مکانیک دانشگاه تهران افتتاح شد، اظهار کرد: یکی از مهمترین اهداف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرای قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است.

وی ادامه داد: حمایت از پروژه‌هایی که در مرز فناوری هستند و تاثیر مهمی در حال و آینده کشور می‌گذارند، اولویت ویژه‌ای برای ما دارند و برای آن برنامه‌های مهمی داریم.

صالحی افزود: حمایت از ربات انسان نمای سورنا ۴ در مرکز طرح‌های کلان ملی بود و این ربات که نسل اول آن سال ۸۷ ساخته شد یک ماموریت ویژه برای ما به حساب می‌آید.

معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: البته یکی از ماموریت‌های ما در معاونت علمی و مرکز طرح‌های کلان ملی طراحی و ساخت ربات‌هایی است که در کشور کارایی داشته باشند.

وی تاکید کرد: یکی از طرح‌های ساخت ربات در کشور تولید ربات جراح سینا است که در حال اخذ استاندارد‌های آن هستیم؛ به طوری که این ربات می‌تواند حتی از راه دور جراحی کند.

صالحی خاطرنشان کرد: امیدوارم در آینده بتوانیم با اختلاط رسوب دانش و فناوری و افزایش هوش مصنوعی و علوم شناختی ربات‌های کاراتری بسازیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار