کد خبر:۸۱۳۰۴۱
زرقی در گفتگو با دانشجو:

رشد ۲۰ درصدی طرح‌های دانشجویی علوم پزشکی شهیدبهشتی نسبت به سال ۹۷ پیش‌بینی می‌شود

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۹۸ تعداد طرح‌های تحقیقاتی دانشجویان دانشگاه نسبت به سال قبل ۲۰ درصد رشد پیدا کند.

افشین زرقی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: دانشجویان در عرصه تحقیقات و فناوری دو مسیر را پیش‌رو دارند که در مسیر تحقیقاتی، دانشجویان وارد طرح تحقیقاتی شده و همراه با منتورشیپی یک استاد، به دانشجو یک گرنت تحقیقاتی داده می‌شود، در این راستا از دانشجویان خروجی می‌خواهیم که به تولید علم منجر شود.

زرقی بیان کرد: اما مسیر دیگر پیش روی دانشجویان، فناوری است که در این مسیر دانشجوی فناور و ایده محور درصورت داشتن ایده‌ای که قابلیت تولید دارو، محصول یا دستگاه را داشته باشد، می‌تواند یک پروپزال فناوری ارائه دهد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: پس از ارائه پروپزال فناوری، مسیر به شورای فناوری و اخذ وام و تسهیلات کم بهره برای به ثمر نشاندن پروژه فناورانه می‌رسد.

وی با بیان اینکه در سال گذشت ۲۵۰ طرح دانشجویی که از این تعداد ۱۰ مورد در زمینه فناوری بوده است، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌کنیم که آمار تعداد طرح‌های تحقیقاتی و فناورانه دانشجویی ما نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش پیدا کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار