رئیس شورای اسلامی کار هپکو گفت: حضور ما در سازمان خصوصی سازی با این هدف بود که اجرای مصوبات جلسهای که در دفتر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، زودتر اتفاق بیفتد.
ابوذر جعفری، رئیس شورای اسلامی کار هپکو در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابوذر جعفری، رئیس شورای اسلامی کار هپکو در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص حضور گروهی از کارگران هپکو در سازمان خصوصی سازی اظهار کرد: از چند ماه قبل یک گروه مدیریتی به شرکت ما فرستادند، اما وقتی از طرف دولت حمایتی از این تیم صورت نگیرد، آنان چه کاری میتوانند برای شرکت انجام دهند؟
جعفری حضور کارگران هپکو در سازمان خصوصی سازی را به دلیل پیگیری مصوبات جلسه هفته گذشته در دفتر معاون اول رئیس جمهور عنوان کرد و گفت: اول قول سفارش ساخت ۳۰۰۰ دستگاه به هپکو دادند، بعد گفتند ۱۰۰۰ دستگاه و اکنون قول ساخت ۳۶۰ دستگاه ماشین آلات را در هپکو داده اند که هنوز عملی نشده است.
رئیس شورای اسلامی کار هپکو تصریح کرد: باید بدانیم که تکلیف مشکلات مالی شرکت چه میشود؟ قراردادهای شرکت که سازمان خصوصی سازی و دولت قول آن را داده اند، تا منعقد شود و به درآمدزایی برسد، مسیر طولانی دارد و در این مدت تکلیف ما چیست و خصوصی سازی قرار است چه کند؟
وی با بیان اینکه شرکت هپکو در حال حاضر نه تولید دارد، نه فروش و نه نقدینگی، در این شرایط حقوق کارکنان را چطور قرار است پرداخت کنند، تأکید کرد: حضور ما در سازمان خصوصی سازی با این هدف است که اجرای مصوبات جلسهای که در دفتر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، زودتر اتفاق بیفتد.
جعفری با بیان اینکه سازمان خصوصی سازی از مدیریت شرکت نباید انتظار معجزه داشته باشد، ادامه داد: هر قراردادی که در شرکت منعقد شود، برای تأمین قطعات داخلی و خارجی آن و مواد اولیه پروژه و از همه مهمتر ضمانت حسن انجام کار نیاز به منابع مالی دارد و در صورتی که این منابع مالی برای شرکت تأمین نشود، مدیران کاری نمیتوانند انجام دهند.
وی بیان کرد: نکته این است که مدیریت هپکو دارد تلاش خود را میکند و حضور ما در سازمان خصوصی سازی به این دلیل است که بتوانیم با فشار به سازمان خصوصی سازی، به مدیریت شرکت کمک کنیم تا بتواند مطالبات هپکو را پیگیری کنند.