آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۳۵۸۶
حسین پور در گفتگو با دانشجو:

پژوهشگران دانشگاه اصفهان در پژوهشکده شهید شهریاری گردهم جمع شدند

مسئول پژوهشکده شهید شهریاری بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان گفت: هسته‌های مهندسی برق، الکترونیک و صنایع غذایی در پژوهشکده شکل گرفته و فعالیت می‌کنند.

هادی حسین پور، مسئول پژوهشکده شهید شهریاری بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه این پژوهشکده از اوایل تابستان امسال فعالیت خود را آغاز کرده است، اظهار کرد: در حال حاضر بیشتر فعالیت‌های این پژوهشکده در حوزه‌های فنی و مهندسی تعریف شده است.

حسین پور با بیان اینکه هسته‌های مهندسی برق ما شکل گرفته است، افزود: گروه‌های پژوهشی ما در حوزه‌های الکترونیک دارند روی یک سنسور فشار کار می‌کنند.

مسئول پژوهشکده شهید شهریاری بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان ادامه داد: با مساله شناسی که کردیم، به محصولی رسیدیم که وارد کشور می‌شود و بخشی از ارز را به خود اختصاص می‌دهد. فعالان حوزه صنعت به ما مشاوره دادند که این محصول هم از خروج ارز از کشور جلوگیری می‌کند و هم می‌تواند بازار داخلی خوبی داشته باشد. به همین دلیل فعالیت گروه‌های پژوهشی را به حوزه تولید این سنسور فشار سوق دادیم.

وی توضیح داد: در تولید این سنسور فشار گروه‌های مهندسی الکترونیک و مهندسی مکانیک با یکدیگر همکاری می‌کنند.
 
حسین پور با بیان اینکه هسته‌های مهندسی بهداشت نیز فعال شده اند، گفت: گروهی از دانشجویان این حوزه با پیشنهاد تولید خوراک دام از پسماند مواد غذایی به پژوهشکده پیوسته اند. از این دانشجویان حمایت کرده ایم، پروپوزال آنان پذیرفته شده و گام‌های اولیه در این حوزه را آغاز کرده اند.
 
وی با بیان اینکه برای دو ماه آینده قرار است یک رویداد ایده کاپ با عنوان احتمالی «صنعت شو» برنامه ریزی کنیم، ابراز کرد: این رویداد احتمالا در اسفند برگزار می‌شود و می‌خواهیم دغدغه‌های دانشجویان را در قالب ایده‌های مختلف جمع آوری کنیم.
 
حسین پور خاطرنشان کرد: باید ساختار پژوهشکده را بازطراحی کنیم و پس از آن برنامه‌ای برای جذب نیرو و تشکیل هسته‌های مختلف مهندسی را خواهیم داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار