به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، پارلمان انگلیس سرانجام به سوی خروج این کشور از اتحادیه اروپا در روز ۳۱ ژانویه گام برداشت و طرح نخستوزیر «بوریس جانسون» برای برگزیت را تصویب کرد.
به نوشته رسانهها، طرح بوریس جانسون که با رأی مثبت اکثریت پارلمان مورد توافق قرار گرفت انگلیس را در روز ۳۱ ژانویه از جمع ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا خارج کرده و زمینههای لازم برای ایجاد تغییرات عمده در زمینه مسائل سیاست خارجی و تجاری را فراهم خواهد کرد.
این طرح که با ۳۵۸ رأی موافق و ۲۳۴ رأی مخالف به تصویب رسید پیروزی مهمی برای بوریس جانسون به شمار میرود که برای محقق کردن وعدههایش جهت خارج کردن انگلیس از اتحادیه اروپا انتخابات زودهنگام برگزار کرد.
در این انتخابات که هفته گذشته برگزار شد، جانسون یک پیروزی تاریخی برای حزب محافظهکار رقم زد و بهترین پیروزی را برای این حزب از سال ۱۹۸۷ به ارمغان آورد.
به دست آوردن ۸۰ کرسی در مجلس عوام انگلیس برای جانسون به معنی آن بود که او اکنون میتواند سرانجام «لایحه توافق خروج» را پس از کش و قوسهای فراوان در این مجلس به تصویب برساند.
خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در روز ۳۱ ژانویه این کشور را وارد یک دوران گذار میکند که به دو طرف ۱۱ ماه فرصت میدهد تا بر سر آینده کشورشان توافق کنند.
اما کار برای جانسون تازه آغاز شده؛ او بعد از نتایج انتخابات موضعش را مستحکمتر کرده و در لایحه جدیدش، احتمال تمدید مهلت دوران گذار را رد کرده است. او اکنون فقط یک سال زمان دارد تا از یک خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا یا «برگزیت سخت» دوری کند.
جانسون قبل از رأیگیری در پارلمان انگلیس گفت: «اکنون وقت آن است که گرد هم بیاییم و فصلی جدید و هیجانانگیز در تاریخ کشورمان بنویسیم.»