کد خبر:۸۱۴۱۳۶

«یلدای همزبانی» با خانواده‌های شهدای فاطمیون

در ویژه‌برنامه «یلدای همزبانی» از خانواده شهدای مدافع حرم لشکر فاطمیون تقدیر شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، همزمان با شب یلدا، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با هدف تکریم مهاجرین افغانستانی ساکن پایتخت، اقدام به برگزاری ویژه‌برنامه "یلدای همزبانی" کرد. این برنامه با حضور جمعی از مدیران فرهنگی، شهرداران مناطق مختلف شهرداری تهران و اعضای شورای اسلامی پایتخت در فرهنگسرای وِلا واقع در شهرری برگزار شد.

در این ویژه‌برنامه با اشاره به فرهنگ مشترک میان مردمان ایران و افغانستان و آداب و رسوم متقارن در برگزاری شب یلدا، بخش‌های متعدد و مختلفی تدارک دیده و اجرا شد. بخشی از این برنامه به پخش فیلم کوتاهی در ارتباط با شب یلدای خانواده شهدای مدافع حرم فاطمیون اختصاص داشت که حاضرین را تحت تأثیر خود قرار داده بود.

«یلدای همزبانی» با خانواده‌های شهدای فاطمیون
پس از پخش این ویدئو مدیران شهرداری تهران و نصرالله صادقی‌زاده نیلی نماینده سابق مردم افغانستان با حضور بر سکوی اجرای برنامه، دقایقی را در ارتباط با فاطمیون و رشادت‌های رزمندگان این یگان صحبت کردند. در ادامه مهران مهام تهیه‌کننده به‌نام صداو سیمای جمهوری اسلامی ایران با حضور روی صحنه اعلام کرد که سریال جدیدی به نام آخر خط در دست تولید دارد که به زودی پخش خواهد شد.

وی سپس با اشاره به مدیون بودن مردم و امنیت کشور به رشادت‌هاب رزمندگان فاطمیون اعلام کرد که بخش مهم سریالش به رزمندگان فاطمیون و حضور آن‌ها در دفاع از حرم اختصاص دارد. مهام سپس با دعوت از خانواده شهدای مدافع حرم فاطمیون که در سالن حضور داشتند ضمن ادای احترام به آن‌ها به تقدیر از ایشان پرداخت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار