استاد دانشگاه گفت: نمادها در فضای مجازی احساسات افراد را شکل میدهد و این نمادسازی فضای مجازی باعث میشود که فرد از درک احساسات واقعی دور شود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش عشق مجازی امروز به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اردبیل و با سخنرانی سیدمحمود انوشه برگزار شد.
انوشه در این جلسه به تشریح نمادهایی که در فضای مجازی احساسات افراد را شکل میدهد پرداخت و در ادامه این موضوع را تبیین کرد که نمادسازیهایی که در فضای مجازی رخ میدهد، چطور میتواند ذهن و روان افراد به صورت غیرواقعی تغییر دهد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه تاکنون بیش از ۲۷ هزار حرکت معنی دار از رفتار افراد ثبت شده است، بیان کرد: معناهای مختلف از طریق نمادهای حرکتی مانند حرکت دست یا سر به سمت مخاطب پرتاب میشود و مخاطب با درک این معنا، منظور شخص مقابل خود را از حرکات دست و سر او میشناسد.
وی با بیان اینکه حتی اشیاء و ابزارها به دلیل اینکه هر کدام نمادها و معانی را با خود به همراه دارند، بر انسان اثرگذار هستند، ادامه داد: در فضای مجازی نمادهایی که شکل میگیرند به صورت واقعی تجربه نمیشوند تا فرد احساس خود را در فضایی واقعی تجربه کند و باعث رشد فرد شود و این امر باعث میشود که فرد با تصور اینکه تجربهای واقعی را به دست آورده، در واقعیت رفتار میکند و آسیب میبیند.
انوشه عشق مجازی را در همین راستا توصیف کرد و گفت: احساس عشق در فرد در فضای مجازی ممکن است ایجاد شود که این احساس در دنیای واقعی به گونهای دیگر است. در این شرایط افراد اگر آموزشی ندیده باشند، دچار سردرگمی و احساس ناخوشایندی میشوند که در نهایت به تصور آنان از عشق واقعی نیز آسیب وارد میکند.