آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۵۲۷۴

السیسی: مصر برای حل سیاسی بحران لیبی تلاش می‌کند

رئیس‌جمهور مصر گفت که کشور برای حل سیاسی بحران لیبی تلاش می‌کند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رسانه‌های مصری، عبدالفتاح السیسی رئیس‌جمهور مصر گفت که کشورش برای حل سیاسی بحران لیبی تلاش می‌کند.

وی افزود: تشدید بحران لیبی طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را به جست‌وجو درباره یافتن راه حل سیاسی این بحران وا داشته است.

السیسی اظهار داشت: ثبات فراگیر در مصر کلید ثبات منطقه است.

رئیس‌جمهور مصر گفت که آنچه در طول سال‌های گذشته در منطقه رخ داده است بخش زیادی به بی‌ثباتی در مصر بر می‌گردد.

از زمان سرنگونی رژیم «معمر قذافی» دیکتاتور معدوم لیبی در سال ۲۰۱۱، این کشور به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده است.

ژنرال بازنشسته ارتش لیبی خلیفه حفتر که کنترل شرق کشور را بر عهده دارد، مورد حمایت برخی طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله مصر و فرانسه است. وی طی چند ماه گذشته بار‌ها تلاش کرده است از طریق لشکرکشی طرابلس را به سیطره خود درآورد و این در حالی است که حملات حفتر تاکنون نتیجه‌ای به جز کشته شدن شهروندان لیبی و آواره شدن هزاران نفر از آن‌ها نداشته است.

از سوی دیگر، دولت وفاق ملی نیز که مورد پذیرش بین‌المللی قرار گرفته، تحت ریاست «فائز السراج» عمل کرده و کنترل غرب لیبی را در دست دارد و نیرو‌های این دولت با حملات حفتر مقابله کرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار