مشاور امور بینالملل رئیس دانشگاه آزاد گفت: در آینده نزدیک دانشگاه آزاد اسلامی در چهار کشور سوریه، عراق، عمان و آذربایجان واحد آموزشی راه اندازی خواهد کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، تعدادی از رؤسای دانشگاههای کشورهای اسلامی با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی از ظرفیتهای علمی، پژوهشی و فرهنگی این دانشگاه آشنا شدند.
شیخ عطار مشاور امور بینالملل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست تصریح کرد: هم اکنون ۱۶ هزار دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی مشغول به تحصیل هستند که در آینده این تعداد نزدیک به ۲۰ هزار دانشجو خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در همه مقاطع از کارشناسی تا دکتری و پُست دکتری دانشجو میپذیرد، افزود: درحال حاضر، هیچ رشته تحصیلی در دنیا نیست که در دانشگاه آزاد اسلامی تدریس نشود، لذا رشتههای پزشکی، پیراپزشکی، مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی در این دانشگاه تدریس میشود.
وی گفت: هم اکنون ۳۴ هزار هیئت علمی به صورت تمام وقت و حدود ۲۵ هزار هیئت علمی به صورت نیمه وقت در دانشگاه آزاد اسلامی تدریس میکنند و نیمی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نیز در گرایشهای مختلف علوم انسانی مشغول به تحصیل هستند.
شیخ عطار ادامه داد: درآیندهی نزدیک دانشگاه آزاد اسلامی در چهار کشور سوریه، عراق، عمان و آذربایجان راه اندازی میشود و در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاههای مختلف جهان ۲۲۰ موافقت نامه و قرارداد همکاری دارد.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه دولتی نیست و حتی یک ریال از بودجه دولت استفاده نمیکند، گفت: مفتخریم که رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی اکثراً جزء چهرههای علمی جهان هستند و هم اکنون نیز طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از فیزیکدانان مشهور هستند که کتابها و مقالات آنها در سطح جهان شناخته شده است.
شیخ عطار تأکید کرد: «تمدن اسلامی» که در بین قرن چهارم تا دهم هجری به اوج خود رسید، به وسیله شمشیر و ادوات نظامی شکل نگرفت، بلکه به دلیل آزادی تعاملات علمی در جهان اسلام توسعه یافت.
وی اظهار داشت: یکی از الزامات ما برای ورود به دانشگاههای نسل چهارم بینالمللی شدن دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه همکاریهای بینالمللی است که ما را به هدف عالی ایجاد تمدن اسلامی خواهد رساند.