مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد گفت: لایحه بودجه ۹۹ در حوزه کیفیت و عدالت آموزشی با کاهش شدید بودجه مواجه است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد با حسینی پور، ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد نشستی را برگزار کردند.
در ابتدای دیدار خیراندیش، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد ضمن تقدیر و تشکر از حسن عنایت و توجه حسینی پور، رئیس سازمان مدیریت و بودجه استان مسائل و مطالباتی را عنوان کرد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد به بیان و تشریح وضعیت بحرانی لایحه بودجه کشور در سال آینده پرداخت و به اختصاص سهم اندک و ۱/۵ درصدی تولید ناخالص داخلی به وزارت انسان ساز آموزش و پرورش از بودجه سال آینده نیز اشاره کرد.
وی در ارتباط با لزوم فراهم آوردن تسهیلات و امکانات و امتیازات لازم و مناسب برای جذب نیروی کارآمد در دوره ابتدایی و تقویت نگاه تخصصی زیر بنایی به این دوره تحصیلی سخن گفت و افزود: این در حالیست که دولت در بودجه ۹۹ برای دوره دوم دبیرستان بودجهای ۳ برابر، دوره ابتدایی در نظر گرفته شده که مخالف اصل ۱۲_۲ سند تحول بنیادین است.
خیراندیش در ادامه به بحث عزم دولت برای سپردن آموزش و پرورش به خصوصیسازی و تبدیل کردن مدرسه به بنگاه اقتصادی و اختصاص سرانه یکسان به سه دوره تحصیلی اشاره کرد و ادامه داد: در این طرح خرید خدمت علی رغم افزایش ۱۸ درصدی بودجه سال ۹۹ در آموزش و پرورش ایران، با کاهش شدید بودجه در مسائل کیفیت آموزشی و عدالت آموزشی مواجه هستیم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد موضوع عجیب بودن اختصاص بودجه سرانه یکسان به دانش آموز دوره دوم دبیرستان و دانشجو معلم حاضر در مراکز تربیت معلم (دانشگاه فرهنگیان) را نیز مطرح کرد.
در ادامه پورقیومی اردکانی، دبیر قرارگاه مطالبه گری بسیج دانشجویی و عضو شورای صنفی رفاهی دانشگاه فرهنگیان یزد ضمن تشریح وضعیت پردیسهای استانی دانشگاه فرهنگیان افزود: متاسفانه واحد شهیدان پاکنژاد با قدمتی قریب به ۵۰سال نیاز به بودجه جهت باز سازیهای لازم دارد.
دبیر قرارگاه مطالبه گری بسیج دانشجویی و عضو شورای صنفی رفاهی دانشگاه فرهنگیان یزد ادامه داد: به علت فضای محدود آموزشی در شهیدان پاکنژاد کلاسهای درس ۲۳۰نفر از دانشجو معلمان در مرکز مزیدی برگزار میشود که معظلی عظیم برای دانشجو معلمان است. متاسفانه وضعیت مراکز پردیس خواهران و مزیدی بحرانی است و نیاز به عنایت شخص عالی که خود جزو هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان یزد هستید دارد.
حسینی پور، عضو هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان یزد و ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان افزود: در بحث پردیس خواهران یزد، طبق بازدیدی که در هفتههای گذشته صورت گرفت قرار بر این شد تا مبلغی در حدود ۱میلیارد تومان صرفا برای بازسازی و تامین این مرکز در نظر گرفته شود، اما این راهکار موقتی است. موقعیت پردیس خواهران یزد نامساعد است و باید تغییر کند.