آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۵۹۵۲
امروز؛

نرم افزار و میز الکترونیکی کالبدشکافی «تشریح یار» در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رونمایی شد

نرم افزار کالبدشکافی و میز الکترونیکی تشریح یار که توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهیه و ساخته شده است، رونمایی شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، نرم افزار کالبدشکافی به همراه میز الکترونیکی تشریح یار امروز در محل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور وطن پور مدیر دفتر توسعه فناوری وزارت بهداشت، ناصر استاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی مجازی و علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به همراه سایر اساتید و مدیران مربوطه رونمایی شد.

میز الکترونیکی کالبدشکافی تشریح یار به همراه نرم افزار آن دارای ویژگی منحصر به فرد برای آموزش دانشجویان علوم پزشکی در رشته‌های مختلف است و در این نرم افزار دیتابیس آموزشی آناتومی با بیش از ۲۰ مدل و جسد واقعی انسان و بیش از ۳۰ هزار قطعه آناتومی با قابلیت آناتومی و پشتیبانی از واقعیت مجازی و واقعیت افزوده تولید شده است.

این نرم افزار که از نمونه‌های آمریکایی و آلمانی خود قابلیت‌های بیشتری دارد می‌تواند تمامی تصاویر رادیولوژی، ام ار آی و سی تی اسکن همراه جسد را برای آموزش در اختیار کاربر قرار دهد.

بیش از ۵ هزار مدل جهت آموزش تخصصی آناتومیک و رادیولوژیک بیماری ها، مدل منحصر به فرد آموزش تخصصی مغز و اعصاب، کیفیت و قابلیت تعاملی بالا با اجساد و شبیه سازی بیش از ۱۵۰ مدل حرکتی سیستم اسکلتی، عضلانی بدن انسان از جمله ویژگی‌های این نرم افزار و میز الکترونیک است.

همچنین برای اولین بار در این نرم افزار مدل جسد جنین در هفته‌های گوناگون رشد به صورت شماتیک و بدن واقعی ارائه می‌شود.

ارائه آناتومی مقطعی از تمام زوایا و مقاطع بدن انسان، امکان یادداشت برداری و ذخیره در دستگاه به همراه امکان ضبط طرح درس و برگزاری آزمون و تست و امکان وارد کردن اطلاعات متن عکس و فیلم آموزشی هر دانشگاه بنا بر برنامه درسی آموزشی و توانایی خروج برای پرینت سه بعدی جسد انسان و اعضای مختلف بدن از دیگر ویژگی‌های این نرم افزار و میز دیجیتالی تشریح یار است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار