آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۷۲۲۵

استقرار نیروی پشتیبانی ارتش رژیم صهیونیستی به شمال فلسطین اشغالی

ارتش رژیم صهیونیستی بعد از جلسه ارزیابی امنیتی به ریاست وزیر جنگ این رژیم، نیروی پشتیبانی به شمال فلسطین اشغالی اعزام کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نگرانی رژیم صهیونیستی بعد از ترور و شهادت سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران توسط نظامیان تروریست آمریکایی در بغداد، همچنان در حال افزایش است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) گزارش دادند در پی ارزیابی‌های کابینه امنیتی این رژیم، ارتش اسرائیل حجم گسترده‌ای از نیرو‌های نظامی را برای پشتیبانی به مناطق شمالی فلسطین اشغالی اعزام کرد.

از سوی دیگر «نفتالی بنت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی - که در غیاب «بنیامین نتانیاهو»، سرپرستی نخست‌وزیری این رژیم را نیز برعهده دارد - جلسه اضطراری کابینه امنیتی را در تل‌آویو تشکیل داد.

تصاویر منتشر شده از این نشست نشان می‌دهد که علاوه بر بنت، مسئولان بلندپایه امنیتی از جمله «آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش، «یوسی کوهن» رئیس سازمان جاسوسی «موساد» و «مئیر بن‌شبت» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز در این جلسه حضور داشتند.

بامداد امروز جمعه سیزدهم دی ماه (سوم ژانویه) ساعاتی پس از انتشار اخباری از انفجار و اصابت موشک به دو خودرو در نزدیکی فرودگاه بغداد، الحشد الشعبی عراق از شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله هوایی آمریکا خبر داد؛ خبری که ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را تأیید کرد.

سپاه پاسداران در اطلاعیه‌ای که در این خصوص منتشر کرد، آورد: «سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی پس از عمری مجاهدت بامداد امروز در حمله بالگرد‌های آمریکایی به شهادت رسید».

در پی این خبر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مسئولیت ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اذعان کرد که این ترور به دستور رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است.

در بیانیه پنتاگون آمده است: «ارتش آمریکا به دستور رئیس‌جمهور با کشتن قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اقدام دفاعی قاطعی برای حراست از پرسنل آمریکا در خارج از کشور انجام داده است.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار