آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۷۹۳۱

خودداری نمایندگان منطقه کردستان از شرکت در نشست پارلمان برای اخراج آمریکا

نمایندگان منطقه کردستان عراق در پارلمان این کشور، اعلام کردند که در نشست امروز پارلمان و رأی‌گیری برای اخراج نظامیان آمریکایی شرکت نمی‌کنند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، احزاب منطقه کردستان در پارلمان عراق اعلام کردند که در نشست امروز پارلمان عراق برای رای‌گیری درباره قانون اخراج نظامیان آمریکایی برگزار می‌شود، شرکت نخواهند کرد.

شبکه کُردی «رووداو» در خبری فوری از این اقدام احزاب کرد حاضر در پارلمان عراق خبر داد.

پیشتر برخی از نمایندگان احزاب مختلف منطقه کردستان تاکید کرده بودند که مخالف اخراج اشغالگران از کشورند به این بهانه که عراق هنوز به نظامیان آمریکایی نیاز دارد.

پارلمان عراق در پی درخواست‌های مستمر مردم این کشور برای تصویب قانون اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور، با وجود فشار‌های خارجی موجود و تماس‌های مکرر مقامات سیاسی آمریکایی و همپیمانان آمریکا، تصمیم داشت، شنبه (دیروز) نشستی را به این منظور برگزار کند، اما به دلیل مراسم تشییع پیکر شهدای حمله روز جمعه آمریکا به جاده فرودگاه بغداد و شرکت نمایندگان در این مراسم، نشست بررسی این قانون را به امروز (یکشنبه) موکول کرد.

طی حمله بامداد جمعه سیزدهم دی ماه (سوم ژانویه) آمریکا به دو خودرو در نزدیکی فرودگاه بغداد، سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق به شهادت رسیدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار