کد خبر:۸۱۸۹۵۸

ترامپ رسما افزایش نقش «ناتو» در غرب آسیا را خواستار شد

رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگوی تلفنی با دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی، تأکید کرد که «ناتو» باید نقش خود را در غرب آسیا افزایش دهد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با «ینس استولتنبرگ» دبیرکل پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، رسما از این سازمان خواست نقش خود را در منطقه غرب آسیا افزایش دهد.

در بیانیه کاخ سفید در این مورد آمده است: «امروز رئیس‌جمهور ترامپ و دبیر کل ناتو با یکدیگر گفت‌وگو کردند و در مورد وضعیت کنونی در خاورمیانه به بحث پرداختند.»

این بیانیه می‌افزاید: «رئیس‌جمهور بر ارزش افزایش نقش ناتو در ممانعت از منازعه و حراست از صلح در خاورمیانه، تأکید کرد.» 

رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی پیش هم در نطق خود در مورد پاسخ موشکی جمهوری اسلامی ایران، از کاهش ارزش غرب آسیا برای آمریکا صحبت کرد و گفت ناتو باید نقش خود را در این منطقه تقویت کند. این اظهارات ترامپ به عنوان اعلام آمادگی برای کاستن از حضور آمریکا در غرب آسیا تفسیر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار