آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۹۵۰۸

وال استریت: آمریکا عراق رابه مسدود کردن حساب‌های نفتی تهدید کرده است

روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد: آمریکا به بغداد هشدار داده است در صورت اخراج نظامیان آمریکا از عراق این کشور را از دسترسی به حساب‌های نفتی خود محروم خواهد کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه «وال استریت ژورنال» گزارش داد که آمریکا این هفته به بغداد نسبت به عدم دسترسی به یک حساب بانکی مهم خود در صورت اخراج نیرو‌های آمریکایی از عراق هشدار داده است.

وال استریت به نقل از مقامات عراقی افزود که وزارت خارجه آمریکا هشدار داده است حساب بانک مرکزی عراق نزد بانک فدرال رزرو آمریکا را مسدود می‌کند امری که عملاً اقتصاد شکننده عراق را از هم می‌پاشد.

این روزنامه همچنین آورده است که عراق همانند بسیاری دیگر از کشور‌ها در بانک فدرال رزرو در نیویورک حساب‌های دولتی از جمله حساب درآمد‌های نفتی دارد و عدم دسترسی به آن‌ها می‌تواند عراق را در بکارگیری این درآمد‌ها محدود کند و در نظام مالی این کشور بحران ایجاد کند.

به نوشته وال استریت، تهدید به مسدود کردن حساب عراق، در تماسی تلفنی با عادل عبدالمهدی نخست وزیر دولت پیشبرد امور عراق به وی منتقل شده است و در این تماس به شراکت نظامی، سیاسی و مالی همه جانبه بین دو کشور نیز پرداخته شده است.

این در حالی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نیز پیش از این گفته بود در صورتی که بغداد بر اخراج نظامیان آمریکایی از عراق پافشاری کند با تحریم‌های بی سابقه‌ای مواجه خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار