حسینی افزود: باتوجه به سیلی که در فروردین بخش اعظمی از نواحی کشور را در برگرفت و سیستان از این قائله مستثنی نبود، زمینهای این استان در باروری کامل به سر میبرد و بعید به نظر میرسد ظرفیت و گنجایش بیشتری برای بارندگی اخیر داشته باشد.
مسئول جمعیت امام حسن استان سیستان و بلوچستان در خصوص فعالیتهای جهادی این گروه گفت: اعضای گروه سه روز تمام در حال آماده باش هستند. روستاهای سیستان مقاوم و بدون آسیب اند، اما در ناحیه حاشیهای زاهدان که مرکز اصلی سیل بوده، اکثر خانهها بدون سقف هستند و این مشکلشان را دو چندان کرده است.
وی ادامه داد: سعی کردیم که سقف تمام خانهها را با پلاستیک بپوشانیم و از ورود آب جلوگیری کنیم، اما سقف چند خانه خراب شد که با کمی تلاش بیشتر کار به پایان رسید.
حسینی افزود: بزرگترین مشکل ما عدم تمکین مالی بوده که به همین دلیل با چند خیر صحبت کردیم. مصالح ساخت و تعمیر دو منزل مسکونی را جمع کرده ایم و قصد شروع ساخت و ساز داریم. متاسفانه به خاطر ضعیف بودن ساخت خانه ها، شدت سیل باعث نم گرفتگی سقفها شده و ممکن است ریزش داشته باشند. شب گذشته در سه مسجد حاشیه شهر هماهنگیهای لازم انجام شد و مردم در مساجد اسکان داده شدند.
مسئول جمعیت امام حسن استان سیستان و بلوچستان گفت: مشکلی که ما در سیل ابتدای سال داشتیم، آب گرفتگی معابر بود که به همت شهرداری این اتفاق نیفتاد و زود لایروبی شده بود. میتوان گفت که مشکل حاد و جدیدی نداریم و مسئله تحت کنترل است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در ایام امتحانات دانشگاهها به سر میبریم و نمیتوان به طور متمرکز میزان دقیق افراد اعزامی را تخمین بزنیم، اما ۵ گروه جهادی از زاهدان، ۱۰ گروه از بلوچستان و ۶ گروه از سیستان در صحنه حضور داشتند.