آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۰۰۱۳

وزیر خارجه بحرین: موضع ایران گیج‌گننده است

وزیر خارجه بحرین با اشاره به اینکه همگان خواهان عدم تشدید تنش در منطقه هستند، مدعی شد که موضع جهان در برابر ایران روشن است، اما موضع ایران شفاف نیست.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر خارجه بحرین روز یکشنبه (دیروز) در حاشیه همایش دیپلماسی که به همت وزارت خارجه بحرین و با حضور «عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه برگزار شد، گفت که همگان خواهان عدم تشدید تنش در منطقه هستند.

آل خلیفه افزود که موضع جهانیان در قبال ایران روشن است و آن دعوت به صلح، آرام‌سازی، احترام به حسن همجواری و روابط با کشورهاست.

به نوشته روزنامه بحرینی «أخبار الخلیج»، آل خلیفه با این ادعا که موضع ایران گیج‌گننده است، گفت: «ایرانی‌ها بایستی موضع خود را به گونه‌ای تشریح کنند که همه جهان آن را بفهمد چرا که ما هر روز پیامی از آن‌ها با سمت و سوی خاص را می‌شنویم حال آنکه بایستی پیام آن‌ها واحد باشد همانگونه که پیام ما و جهان واحد است».

وزیر خارجه بحرین درباره مداخله ترکیه در امور لیبی نیز تصریح کرد که هر گونه دخالت خارجی در امور منطقه محکوم است خواه دخالت در سوریه باشد یا در لیبی چرا که این کشور‌های عربی رژیم‌ها و مرز‌هایی دارند که بایستی محترم شمرده شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار