کد خبر:۸۲۰۲۶۸
با حمایت معاونت علمی؛

روند تولید استیکر‌های بومی در کشور هموار می‌شود

«جایزه سال استیکر»؛ عنوان رویدادی است که با حمایت ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی برگزار می‌شود تا روند تولید استیکر‌های بومی- ایرانی سرعت گیرد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، موضوع استیکر با توجه به ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور و استفاده از پیام رسان‌ها پراهمیت است. پس تولید استیکر‌های بومی و در دسترس باید مورد توجه قرار گیرد. تولید استیکر‌هایی که حس و حال بومی را به مخاطب ایرانی القا کنند در رویداد «جایزه سال استیکر» مورد توجه قرار گرفته است؛ بنابراین پس از انتشار فراخوان این رویداد توسط آیگپ، هنرمندان در پنج حالت خنده، گریه، دوست داشتن، عصبانیت و لایک طرح‌های خود را ارسال کردند و پس از داوری نهایی آثار توسط هیات داوران نمایش آن‌ها آغاز می‌شود. هدف پیام رسان آیگپ، تولید استیکر‌های بومی- ایرانی برای استفاده در فضای مجازی از طریق برگزاری این رویداد است.

همچنین برگزاری این رویداد توسط آیگپ را باید اقدامی برای فرهنگسازی در این حوزه بدانیم که از توانمندی هنرمندان داخل برای بومی‌سازی استیکر‌ها استفاده می‌شود.

نمایشگاه آثار راه یافته به جایزه سال استیکر شنبه ۲۸ دی ماه سال جاری در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود و مراسم اختتامیه آن نیز ۳۰ دی ماه است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار