آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۰۸۸۱

رئیس جمهور اوکراین استعفای نخست وزیر این کشور را نپذیرفت

رئیس جمهور اوکراین روز جمعه از رد استعفای نخست وزیر این کشور و دادن یک فرصت دیگر برای خدمت به وی خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، «ولادیمیر زلنسکی» روز جمعه اعلام کرد که به «اولکسی هونچاروک» نخست وزیر این کشور که اوایل روز جمعه استعفانامه خود را به دفتر ریاست جمهوری تحویل داده بود، فرصت دیگری برای خدمت داده است.

زلنسکی در ویدئویی که از سوی دفتر ریاست جمهور اوکراین بر روی فیسبوک انتشار یافت، اظهار داشت: «من نامه استعفای شما را دریافت کردم. با توجه به آخرین جدال‌ها یا رسوایی—من تصمیم گرفتم که به شما و دولت شما فرصت دیگری بدهم تا بتوانید برخی مشکلاتی را که مردم کشورمان نگرانشان هستند، حل کنید».

گفته می‌شود که یکی از جدیدترین وظایف محوله تعیین یک چارچوب جدید برای حقوق و دستمزدها در وزارتخانه‌ها و شرکتهای دولتی اوکراین است.

شایان ذکر است که هونچاروک تصمیم خود برای استعفا را در پی انتشار یک فایل صوتی بر روی یوتیوب اعلام کرد. گفته می‌شود که در این فایل صوتی هونچاروک گفته است که زلنسکی «فهم و درکی ابتدایی از اقتصاد دارد».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار