آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۰۹۹۱

رایزنی آمریکا برای احداث ۴ پایگاه نظامی در کردستان عراق

منابع آگاه از رایزنی هیأت‌های آمریکایی با رئیس و نخست‌وزیر منطقه کردستان عراق طی دو روز اخیر برای احداث چهار پایگاه نظامی آمریکا در این منطقه خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک منبع سیاسی مطلع، از دیدار‌های دو روز اخیر مقامات مسئول آمریکایی و مقامات دولت منطقه کردستان خبر داد و گفت که این دیدار‌ها روی چند مسئله متمرکز بود.

وی در گفتگو با «بغداد الیوم» تصریح کرد: هیأت‌های نظامی و سیاسی آمریکایی، با «نیچروان بارزانی» رئیس منطقه کردستان و «مسرور بارزانی» نخست‌وزیر و معاون او درباره پرونده‌های حضور آمریکا در داخل عراق و منطقه کردستان رایزنی کردند.

این منبع افزود: در این دیدار‌ها درباره روند تداوم حمایت کرد‌ها از بقای نیرو‌های آمریکایی و رد مسئله عقب‌نشینی آن‌ها از عراق یا لغو توافق‌نامه امنیتی و همکاری درباره احداث چهار پایگاه نظامی از جمله پایگاه «الحریر» در منطقه کردستان گفتگو شد.

بنا بر این گزارش، تقویت روابط دیپلماتیک، همکاری در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی و تسریع افتتاح بزرگ‌ترین کنسولگری آمریکا در اربیل، از دیگر مسائل مطرح کرد.

نیچروان بارزانی، دیروز در همین راستا اعلام کرد که تصمیم پارلمان عراق مبنی بر اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور، تصمیم خوبی نبود و صرفا تصمیم اتخاذی گروه‌های شیعی در پارلمان بدون مشورت گروه‌های سنی و کرد است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار