مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب با بیان اینکه در سیلاب هرمزگان سد «سرنی» دشت میناب را نجات داد، گفت: نیروگاههای برقابی به دلیل کمبود سوخت گاز به کمک نیروگاههای گازی آمده و به شبکه سراسری برق میدهند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بهروز مرادی با اشاره به اینکه در سیلاب هرمزگان اگر سد «سرنی» آبگیری نشده بود سیل دشت میناب را با مشکل مواجه میکرد، گفت: در حقیقت این سد توانست دشت میناب را نجات دهد.
مرادی ادامه داد: حجم مخازن سد «سرنی» ۶۰ میلیون مترمکعب است که با بارشهای اخیر ۳۵ میلیون متر مکعب آب پشت این سد ذخیره شد و حتی یک قطره آب هم از پشت این سد رها نشد.
مرادی تأکید کرد: این سد هنوز افتتاح رسمی نشده است، اما قطعاً اگر آبگیری نمیشد این ۳۵ میلیون مترمکعب آب با پیک لحظهای ۸۳۶ متر مکعب وارد دشت میناب میشد.
مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب در پاسخ به این سوال که آیا تولید انرژی نیروگاههای برقابی در فصل پاییز و زمستان نیز ادامه دارد، گفت: اتفاقاً در فصل سرما به دلیل افزایش مصرف گاز خانگی تأمین سوخت گاز نیروگاههای برقی کاهش مییابد به همین دلیل نیروگاههای برقابی به کمک نیروگاههای برقی میآیند.
به گفته وی، نیروگاههای برقابی در فصل تابستان تا ۱۱ هزار مگاوات هم برق تولید میکنند و در فصل زمستان نیز این میزان تولید برق به ۵ هزار مگاوات هم میرسد.