آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۳۱۸۶
با همکاری مرکز ١٣٧ صورت می‌گیرد

آموزش تیم رصد فوریت‌های شهری محله‌ای با حضور معاونین شهرداران مدارس

اداره کل آموزش‌های شهروندی اعلام کرد: معاون مشارکت‌های محلی شهردار مدرسه با همکاری شهردار ناحیه و مسئولین ادارات نواحی در قالب یک تیم رصد محله ای، فوریت‌های شهری محله خود را به ١٣٧ گزارش می‌دهند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، اداره کل آموزش‌های شهروندی در راستای جلب مشارکت و تقویت حس مسئولیت اجتماعی اقشار مختلف جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان، با همکاری سامانه ١٣٧ شهرداری تهران، اقدام به برگزاری کارگاه‌های توجیهی _. آموزشی آشنایی با ماموریت‌ها و وظایف مرکز فوریت‌های شهری ١٣٧ ویژه معاونین مشارکت‌های محلی شهرداران مدارس خواهد کرد.

گفتنی است این کارگاه‌ها در محل مراکز ١٣٧ مناطق ٢٢گانه برگزار می‌شود و کارشناسان ١٣٧، دانش اموزان را با تاریخچه تشکیل بلدیه و وظایف هر یک از معاونت‌های شهرداری و همچنین علت راه اندازی سامانه ۱۳۷ و فعالیت‌های مربوط به آن آشنا می‌کنند؛ بنابراین گزارش در این کارگاه‌ها با برشماری خدمات و نحوه رسیدگی به فوریت‌های اعلام شده از سوی شهروندان، معاونین مشارکت‌ها محلی شهرداران مدارس با فرآیند فعالیت این سامانه از تماس تا ثبت اطلاعات، پیگیری و گزارش گیری از میزان رضایت شهروندان پس از انجام هر ماموریت، آشنا می‌شوند.

لازم به ذکر است در این دوره آموزشی علاوه به طرح مباحث نظری، جهت آشنایی بهتر با ماموریت‌ها و توانمندی‌های مرکز فوریت‌های شهری ١٣٧، دانش آموزان به همراه کارشناسان این مرکز با بازدید میدانی  از یک محله از نزدیک شیوه عمل اکیپ‌های ١٣٧، ماشین آلات و تجهیزات مربوطه و نحوه پیگیری گزارش‌های مردمی برای رفع مشکلات را مشاهده و تجربه خواهند کرد.

این گزارش در خاتمه می‌افزاید: هر یک از معاونین مشارکت‌های محلی شهرداران مدارس پس از کسب آموزش‌ها و مهارت‌های لازم، با راه اندازی تیم رصد محلی به همراه شهردار و دیگر مدیران نواحی از محله خود بازدید کرده و نسبت به شناسایی و تلاش در جهت رفع مشکلات و فوریت‌های محلات خواهند داشت.  
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار