آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۴۰۷۶

آزادسازی شهرک «لوف» در حومه ادلب

منابع سوری از موفقیت نیرو‌های ارتش در آزادسازی شهرک «لوف» در حومه ادلب خبر دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه الاخباریه، نیرو‌های ارتش سوریه، شهرک «لوف» در حومه جنوبی ادلب را آزاد کردند.

این شهرک در جنوب شرقی سراقب قرار دارد که با پاکسازی آن، ارتش سوریه یک گام دیگر به آزادسازی شهر استراتژیک سراقب نزدیک شد.

سراقب از شهر‌های همجوار «معرة النعمان» ــ دومین شهر بزرگ ادلب ــ است که چهارشنبه گذشته ارتش سوریه کنترل آن را در دست گرفت.

آزادسازی قریب‌الوقوع سراقب ضربه سخت دیگری برای گروه‌های تروریستی است که هفته‌هاست با حملات شدید نیرو‌های دولتی در مناطق شمال‌غرب این کشور مقابله می‌کنند.

ارتش سوریه اینک بیش از ۴۰ درصد از مناطق استان ادلب را که از آن به‌عنوان آخرین پایگاه شورشیان سوری یاد می‌شود به‌تصرف خود درآورده و در صورت تصرف سراقب، به پیروزی بزرگ دیگری در این منطقه دست پیدا خواهد کرد.

سراقب در محل تلاقی دو محور بزرگ‌راهی کلیدی در شمال‌غرب سوریه قرار دارد و نیرو‌های دولتی برای برچیدن آخرین پایگاه‌های شورشیان، در صدد تصرف کامل آن هستند.

یکی از این دو بزرگ‌راه کلیدی یعنی «ام ۵» حلب، دومین شهر بزرگ سوریه و یکی از مراکز اقتصادی این کشور را به دمشق، پایتخت متصل می‌کند و دیگری یعنی «ام ۴۱» حلب را به شهر ساحلی لاذقیه وصل می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار