نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری گفت: شورای نگهبان دژ مستحکم نظام اسلامی در صیانت از مردم سالاری اسلامی و رای مردم است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسئولین و کادر ناحیه بسیج دانشجویی قم به همراه جمعی از بسیجیان دانشگاههای استان قم با آیت الله کعبی، نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری دیدار کردند. در این دیدار، آیت الله کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری با تبریک دهه فجر گفت: رسالت بسیج دانشجویی در گام دوم انقلاب نیروسازی بر پایه تقویت جوانان مومن انقلابی، پای کار، دانا، توانا، بانشاط و امیدوار است؛ و این نیرو قرار است ماموریت الهی و تاریخی ملت ایران در این ۴۱ سال در جهت استقلال، آزادی، حکومت مردمیارزشهای اسلامی، پیشرفت تحقق عدالت، عزت و سربلندی ملت ایران را به سر انجام برساند.
این استاد حوزه علمیه با اشاره به اسارت جوانان قبل از انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب جوانان ما اسیر مد و سبک زندگی غرب بودند؛ تکاپو و حرکت نداشتند، ولی انقلاب به جوانان ما خودباوری، دین باوری، آزادگی حرکت و عزم و اراده، ابتکار و خلاقیت داد و جوان ایرانی فهمید که میتواند کاری کند. ارمغان این آزادگی، پیشرفت علمی و فتح میدانهای دانش در سطح هماوردی ابرقدرتهای دنیا بود.
نماینده مجلس خبرگان رهبری سپس به استقلال به عنوان یکی از مهمترین دستاوردها اشاره کرد و گفت: در گذشته کشور ما وابسته به بیگانگان بود و یک سفیر انگلیس بر بالاترین شخص حکومت نفوذ و تحکم داشت و شاهنشاه کشور از خود ارادهای نداشت، ولی امروز ۴۱ سال است که ملت ایران برای خود تصمیم میگیرد و غرب و شرق نمیتواند به آن دستور دهد.
وی سپس به تغییر معادلات قدرت در جهان پرداخت و گفت: معادله قدرت در جنگ سرد میان دو ابر قدرت بود، ولی پس از انقلاب اسلامی این معادله تبدیل به تقابل نظام اسلامی و جبهه استکبار شد و از نقاط قوت نظام ما این است که سردمداران غربی به طور مداوم به ایران به عنوان یکی از رقیبان خود اشاره میکنند.
آیت الله کعبی به نظام تک قطبی که آمریکا به دنبال آن بود اشاره کرد و گفت: پس از جنگ سرد، آمریکا به دنبال نظم نوین جهانی بود، نظامی که بر طبق آن آمریکا در هرم قدرت و کشورهای صنعتی پس از آن ودیگر کشورها در سطح پایین جای گرفته باشند، ولی با ظهور انقلاب، این طرح شکست خورد و "خاورمیانه جدید" آمریکا، تبدیل به "غرب آسیا"ی مقاومت شد. آمریکاییها به عنوان راه چاره، داعش را ایجاد کردند، ولی همین داعش را نیز سردار سلیمانی عزیز شکست داد. امروز اقتدار ایران اسلامی در مقابل آمریکا فوق العاده است و آمریکا از ۴۰ سال پیش خود بسیار ضعیفتر شده است.
این استاد حوزه علمیه قم به جوانان انقلابی توصیه کرد: باید در مقابل شیطنتهای دشمن رویکرد مناسبی اتخاذ کنیم. در مقابل تحریم، اجرای اقتصاد مقاومتی، در مقابل جنگ نرم، تولید قدرت نرم و جهاد فرهنگی، در مقابل جنگ رسانهای دشمن برای تغییر محاسبات مردم، جهاد رسانهای و افزایش بصیرت و روشنگری. رسالت بسیج دانشجویی این است که بصیرت افزایی، گفتمان سازی، مطالبه گری، حضور در صحنهها و مقابله با کاستیها را پیش ببرد. جنگ امروز جنگ ایجاد ضعف و نا امیدی و تضعیف اراده هاست.
عضو مجلس خبرگان به موضوع معامله قرن اشاره کرد و گفت: این طرح، تلاش مذبوحانه ترامپ و نتانیاهو برای ماندن در قدرت است، ولی آنقدر وقیحانه طراحی شده که حتی متحدان و هم پیمانان آنان با آن مخالفت کرده اند. در مقابل، مقام معظم رهبری ایده رفراندوم در فلسطین را مطرح کرده اند. رفراندومی که تمام مردم فلسطین از جمله آوارگان فلسطینی در آن شرکت داشته باشند. در این زمینه مواضع ایران روشن است.
نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری در مورد مذاکره با آمریکا تاکید کرد: مذاکره با آمریکای جایتکار، هم خیانت است و هم خلاف حکمت و عقل. البته در مورد گفته آقای ظریف، ایشان برداشت ترامپ از حرف خود را تکذیب کردند و اشاره کردند که منظور از مذاکره، میز مذاکره ۵+۱ هست که آمریکا با تحریم یکجانبه از آن خارج شده است. وضعیت امروز ما وضعیت مذاکره نیست وضعیت مبارزه است و آمریکا اقدامات خصمانه زیادی در حق ملت ما انجام داده است که یکی نمونه از آن ترور ناجوانمردانه حاج قاسم بود. حاج قاسمی که با هواپیمای مسافری و به عنوان یک فرد عالی رتبه ایرانی حاوی پیام رسمی ایران به عراق بود را به آن شکل به شهادت رساندند و به تصریح مجامع دانشگاهی خود آمریکا، قوانین بین المللی را زیر پا گذاشتند. حال در این شرایط مذاکره چه معنی دارد؟!
وی در پایان با اشاره به وظیفه شورای نگهبان در پاسداری از جمهوریت نظام گفت: شورای نگهبان دژمستحکم نظام اسلامی در صیانت از مردم سالاری اسلامی و رای مردم است و تلاشهای این شورا در صیانت از جلوگیری نفوذیها و فرصت طلبها به انتخابات قابل تقدیر است و این ارگان باید با قاطعیت جلوی جریانی که میخواهد چرخه باطل ثروت و قدرت را تکرار کند بایستد. البته امکان اشتباه در تایید و رد صلاحیتها وجود دارد، ولی نمیتوان کار بزرگ شورا در این زمینه را در نظر گرفت و این شورا باید خط قرمز جریان انقلابی باقی بماند.