آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۵۱۲۵

وضعیت جمعیتی نگران کننده ایران در آینده

دکتر اکبری، مشاور عالی وزیر بهداشت در اولین نشست تخصصی جمعیت گفت: در سی سال آینده ایران جز ۴ کشور پیر جهان خواهد بود که تنها یک حرکت بسیجی و معنادار می‌تواند این وضعیت را تغییر دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد اسماعیل اکبری مشاور سازمان جهانی بهداشت؛ در اولین نشست تخصصی که صبح امروز دوشنبه (۱۴ بهمن ماه) برگزار شد اظهار کرد: اصلاح ساختار جمعیتی باید هدف قرار گیرد و این نسبت‌ها اصلاح نمی‌شود مگر با فرزند آوری.

او در ادامه بیان کرد: لزوما تشویق ازدواج به نتیجه نمی‌رسد، زیرا سه تا ۶ سال طول می‌کشد تا یک زوج صاحب فرزند شوند.

اکبری با بیان اینکه حتما باید اعلام کرد که در هر خانواده ۴ فرزند هدف است، گفت: جمعیت سالمند باید زیر ۶ درصد باشد و جامعه سالمندی در کشور ما رشد کرده است که این یعنی یک خلاف دارد اتفاق می‌افتد.

اکبری در ادامه افزود: در سی سال آینده ایران جز ۴ کشور پیر جهان خواهد بود که تنها یک حرکت بسیجی و معنادار می‌تواند این وضعیت را تغییر دهد.

او با اشاره به اینکه هیچ کشوری مثل جمهوری اسلامی ایران در سی سال گذشته کاهش جمعیت نداشته است، گفت: در تمامی سند‌های جمهوری اسلامی ایران نوشته شده‌است که در سال ۹۵ باروری کل جمعیت ۲.۱ دهم که این حرف از نظر علمی غلط است.

اکبری با بیان اینکه در سال ۹۸ در مقایسه با سال ۹۷، ۱۵۸ هزار نفر کمتر به دنیا آمده اند، تصریح کرد: ۶۰ تا ۷۰‌درصد از دختران ما ازدواج می‌کنند و ۳۰ تا ۴۰‌درصد از دختران هرگز ازدواج نمی‌کنند.

مشاور سازمان جهانی بهداشت با اشاره به اینکه در هر خانوار داشتن ۴ فرزند هدف است، گفت: ۴ ساختار حاکمیتی است از جمله ساختار حاکمیتی، ساختار حکومتی، ساختار تولیتی و جمعیت برای اصلاح ساختار‌های جمعیت مدنظر است.

اکبری بیان کرد: عده‌ای از افراد مشکلات اقتصادی را بهانه عدم فرزند آوری می‌کنند در صورتیکه بیشترین ازدواج‌ها و فرزند آوری‌ها در خانواده‌های فقیر در حال انجام است.

وی ادامه داد:امریکا فقط به جوانان ما اجازه اقامت می‌دهد؛ به دو دلیل:
۱- افزایش نرخ جمعیت با فرزندآوری
۲_افزایش تعداد نیروی جوان جهت کار

اکبری اضافه کرد: با روند فعلی تا ۳۰ سال آینده قوم گیلک نداریم
(نرخ جمعیت در گیلان الان ۱.۲ است)

در کانادا زن و شوهری که ۴ فرزند داشته باشند؛ حقوق و مزایای کامل گرفته و در خانه بچه‌ها را بزرگ می‌کنند

در ایران والدین برای بیمه کردن فرزندچهارم بایدسرانه بیشتری را پرداخت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۹
لزوما تشویق ازدواج به نتیجه نمی‌رسد، زیرا سه تا ۶ سال طول می‌کشد تا یک زوج صاحب فرزند شوند.
همینجوری فکر کردین که اوضاع مملکت اینه
ازدواج تشویق نمیخواد فراهم کردن حداقل امکانات رو میخواد
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۸
اینم هم از بی لیاقتی مسئولین هست به خاطرگرانی
0
0
ناشناس
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۲
کشوری که نه اقتصاد داره نه کار هست فقط......بچه به چه دردی میخوره
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۳
وضعیت اقتصادی مملکت و بزنید، رفاه مردم و ببینید بعد دم از فرزند آوری و ازدواج بزنید....
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۶
واقعأ که..نصف جوان های کشورمون بیکارن نصف دیگشون هم که کار دارن شغل آزاد یا مشاغل کاذب و .... دارن.بعد عده ای مردم رو تشویق میکنن که بچه به دنیا بیارن.جمعیت ایران به صد میلیون برسه از کشورهای اروپایی گروه های امدادی میان خوراک و پوشاک رایگان بین مردم پخش میکنن تا مردم فقیر ایران از گرسنگی نمیرند.اگر میخواهید مثل مردم کشور سومالی بشیم بچه بیارین دنیا.الانشم جوان های ایران دارن از فقر و بیکاری مهاجرت میکنند به کشورهای دیگه.هرچی افغانی دارن برمیگردن به افغانستان.مورد داشتیم طرف جوان ایرانی بوده به مدرک فوق لیسانس بعد رفته افغانستان دنبال کار.بعد با صد میلیون نفر میخواید چیکار کنین.ما تو ۸۴ میلیونش موندیم چه برسه به صد میلیون
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۶
از زمان کودتای طالبانی احمدینژاد، کشور درحال سقوط در وحشتناکترین شکل غیرقابل تصور است و تمام امور کشور در کنترل عوامل بیشمار و فراقانون و اتش به اختیار در راستای حفظ نظام به هر شکل و قیمت ممکن اند. انتخابات مجلس و دولت نمایش حکومتهای مترقی اند و این افراد بطور کلی از عوامل معتمد و وفادار به حکومت و
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار