آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۵۳۲۱

نتایج یک نظرسنجی تازه؛ محبوبیت جهانی آمریکا کاهش یافت

در حالی که دونالد ترامپ آماده می‌شود تا نطق سالانه خود را درباره راهبرد کلان این کشور در عرصه داخلی و خارجی در کنگره ایراد کند، نتایج یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد که نگاه‌های جهانیان به سیاست خارجی امریکا اغلب منفی است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در حالی که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، آماده می‌شود تا نطق سالانه خود را درباره راهبرد کلان این کشور در عرصه داخلی و خارجی در کنگره ایراد کند، نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که نگاه‌های جهانیان به سیاست خارجی وی اغلب منفی است.

به نقل از جام نیوز، مرکز تحقیقات پیو (Pew Research Center) امروز سه‌شنبه ۴ فوریه اعلام کرده است که نتایج پژوهش این موسسه در ۳۳ کشور جهان نشان می‌دهد اکثر مردم این کشورها از راهبردهای سیاست خارجی اتخاذ شده توسط دولت ترامپ ناراضی هستند.

 

افزایش تعرفه بر اقلام وارداتی از کشورها (با میانگین ۶۸ درصد مخالفت)، خروج از پیمان تغییرات اقلیمی پاریس (با میانگین ۶۶ درصد مخالفت)، احداث دیوار در مرز با مکزیک (با میانگین ۶۰ درصد مخالفت) و کاهش میزان مهاجران ورودی به خاک آمریکا (با میانگین ۵۵ درصد مخالفت) در راس موضوعاتی قرار داشته‌‌اند که نارضایتی افراد جهان را از دولت دونالد ترامپ برانگیخته‌ است.

تصمیم ایالات متحده مبنی بر خروج از توافق اتمی با ایران موسوم به برجام نیز با مخالفت ۵۲ درصدی مواجه شده است، در حالی که ۲۹ درصد موافقت خود را با تصمیم آمریکا دراین باره ابراز داشته‌اند.

در میان موضوعات سیاست خارجی، مذاکرات با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی از موضوعاتی بوده است که افراد شرکت‌کننده در نظرسنجی با آن بیشتر موافق بوده‌اند. در مجموع ۴۱ درصد از این مذاکرات ابراز رضایت کرده‌اند در همان زمان که ۳۶ درصد مخالف آن بوده‌اند.

در میان کشورهایی که در آن‌ها نظرسنجی برگزارشده است رژیم صهیونیستی تنها کشوری است که اکثریت آن، شامل ۵۵ درصد، با سیاست‌های دونالد ترامپ موافق بوده‌اند. در واقع این میزان ۱۸ درصد بالاتر از نرخ موافقت با سیاست‌های دونالد ترامپ در خود خاک آمریکا است.

در کشورهایی نظیر آلمان، فرانسه، هلند و سوئد میزان موافقت با سیاست‌های دونالد ترامپ کمتر از ۱۰ درصد بوده است. این در حالی است که در اروپای شرقی کشورهای بیشتری با سیاست‌های رئیس جمهور آمریکا موافق بوده‌اند. برای مثال در لهستان و مجارستان موافقان یک سوم بیشتر از مخالفان هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار