کد خبر:۸۲۵۴۷۴
طبق اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون؛

رشته معارف اسلامی و حقوق گرایش حقوق خانواده در دانشگاه امام صادق(ع) پذیرش می‌شود

طبق اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ رشته «معارف اسلامی و حقوق گرایش حقوق خانواده» به عنوان رشته دهم با کد ضریب «۱» توسط دانشگاه امام صادق (ع) پذیرش می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با انتشار اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ ضرایب و دروس برخی از رشته‌ها تغییر کرد. با توجه به اینکه مجموعه رشته فقه و حقوق در مقطع کارشناسی ارشد دارای گرایشات متنوعی است و داوطلبان باید ظرف مدت ۲ ماه با این تغییرات وفق یابند به بررسی تغییر ضرایب و دروس مجموعه فقه و حقوق ارشد ۹۹ که شامل گرایش‌های «فقه و مبانی حقوق اسلامی،  فقه مقارن و حقوق خصوصی اسلامی، فقه مقارن و حقوق عمومی اسلامی، فقه مقارن و حقوق جزای اسلامی، مذاهب فقهی، فقه سیاسی، فقه و حقوق خانواده،  فقه و حقوق جزا،   فقه و حقوق خصوصی» می‌شود، پرداختیم.

داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد مجموعه فقه و حقوق با توجه به گرایش مدنظرشان لازم است به سؤالات تعدادی از ۴ سرفصل آزمون کارشناسی ارشد رشته مجموعه فقه و حقوق «زبان عمومی و تخصصی انگلیسی،  زبان عربی،  فقه،  اصول» که در دفترچه ثبت‌نام کنکور ارشد معرفی شده، پاسخ دهند.

مطابق دفترچه کنکور کارشناسی ارشد ۹۹ که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است، برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته فقه و حقوق نیازی به داشتن مدرک کارشناسی با رشته مرتبط نیست. فارغ التحصیلان کلیه رشته‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور مجاز به ثبت‌نام در کنکور کارشناسی ارشد این رشته هستند.
 
با توجه به اصلاحات انجام شده در دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ رشته «معارف اسلامی و حقوق گرایش حقوق خانواده» به عنوان رشته دهم با کد ضریب «۱» توسط دانشگاه امام صادق (ع) پذیرش می‌شود.

ضرایب دروس مجموعه فقه و حقوق کارشناسی ارشد ۹۹

رشته معارف اسلامی و حقوق گرایش حقوق خانواده در دانشگاه امام صادق «ع» پذیرش می‌شود

تعداد سوالا ت دروس آزمون کارشناسی ارشد فقه و حقوق ۹۹

رشته معارف اسلامی و حقوق گرایش حقوق خانواده در دانشگاه امام صادق «ع» پذیرش می‌شود 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار