کد خبر:۸۱۹۳۶۰
اصلاحات دفترچه آزمون کارشناسی ارشد ۹۹؛

آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ رشته علوم و مهندسی آب با ۶ گرایش برگزار خواهد شد

اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ ضرایب آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی آب ۹۹ با ۶ گرایش برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با انتشار اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ ضرایب و دروس برخی از رشته‌ها تغییر کرد. رشته علوم و مهندسی آب هم یکی از رشته‌هایی بود که دستخوش این تغییرات شد. در این گزارش قصد داریم تغییرات ضرایب و دروس رشته علوم و مهندسی آب را برای کنکور ۱۳۹۹ نسبت به سال قبل مشخص کنیم تا داوطلبان بتوانند در صورت لزوم برنامه مطالعاتی خود را با این تغییرات ضرایب و دروس در رشته علوم و مهندسی آب منطبق کنند.

مطابق دفترچه کنکور کارشناسی ارشد ۹۹ که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است، برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی آب نیازی به داشتن مدرک کارشناسی با رشته مرتبط نیست. فارغ التحصیلان کلیه رشته‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور مجاز به ثبت‌نام در کنکور کارشناسی ارشد این رشته هستند.

رشته علوم و مهندسی آب در مقطع کارشناسی ارشد دارای ۵ گرایش است که شامل: آبیاری و زهکشی، سازه‌های آبی، منابع آب، هواشناسی کشاورزی، مدیریت و برنامه ریزی منابع آب می‌شود.

با توجه به اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ رشته گرایش «علوم و مهندسی آب گرایش هیدروانفورماتیک»  با کد ضریب ۳ به ۵ رشته گرایش قبلی افزوده شده است.

ضرایب و گرایش‌های علوم و مهندسی آب براساس دفترچه آزمون سال ۹۹

عناوین دروس امتحانی ۱- زبان عمومی و تخصصی «انگلیسی»، ۲- ریاضیات، ۳- هیدرولیک و هیدرولیک انهار، ۴- رابطه آب و خاک و گیاه، ۵- سیستم‌های آبیاری، ۶- مهندسی زهکشی، ۷- هیدرولوژی، ۸- مکانیک خاک، ۹- ساختمان‌های انتقال و توزیع آب، ۱۰- هیدرولوژی آب‌های سطحی و زیرزمینی، ۱۱- آمار و احتمالات، ۱۲- مدیریت منابع آب، ۱۳- دروس تخصصی هواشناسی کشاورزی «هوا و اقلیم شناسی، زراعت، باغبانی، خاک شناسی، آبیاری، گیاه پزشکی»
 
آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۹ رشته علوم و مهندسی آب با ۶ گرایش برگزار خواهد شد
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار