به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شاپور محمدی، در خصوص نظر برخی کارشناسان در مورد آنکه فروش اموال دولتی در قالب صندوقهای قابل معامله در بورس خصوصیسازی محسوب نمیشود گفت، این مسئله شاید بیشتر مردمی سازی باشد چرا که این نوع از سهام به بخش یا شخص خاصی فروخته نمیشود وعموم مردم و هرکس با کد ملی خود میتواند سهام مشخصی را با تخفیف خریداری کند.
رئیس سازمان بورس گفت: این کار دو مزیت دارد، اول همه مردم میتوانند در این روند شرکت کنند و در نتیجه یک نوع مردمی سازی صورت میگیرد. دوم فروش سهامها با تخفیف است که باعث میشود اگر بازار دچار نوسان شود مردم ضرر نکنند.
به گفته محمدی، این دو مسئله باعث میشود فروش سهام اموال دولت در قالب صندوقهای قابل معامله در بورس (ETF) سیاست بهتری باشد.
معاون وزیر اقتصاد تاکید کرد، البته این بدین معنا نیست که دولت نمیتواند این اموال را به شیوه قبلی به فروش برساند، اما این یک سیاست مکملی است در کنار دیگر سیاستهای دولت که میتواند مورد استفاده قرار بگیرد.
سهام ۲۰ هزار میلیارد تومان از اموال دولت در قالب صندوقهای قابل معامله در بورس نوعی مردمیسازی اموال دولتی است.
نقشه راه چیه
اموالی که دست کس دیگه باشه و صاحبش یکی دیگه و استفاده اش مال ...... به چه درد ملت میخوره . این مثل زمزنهایی بود که احمدی نژاد میداد تا ملت از آپارتمان راحت شن و دامپروری و کشاورزی هم بکنند . مثلا ...
والا چی بگیم
این دولت ندبیر جز بدبختی و فقر سیاستی نداشت حالا اینم بیاد کنار دیگر سیاستها
مطمئنا این پروژه بیشترین سودش برای اونایی هستش که اینا رو پیشنهاد میدن.
هیچکی به فکر سیر کردن شکم مردم بدبخت نیست.
جیب های مبارک جا زیاد داره.