آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۶۵۴۰
کارگردان «پوست» در گفتگو با «دانشجو»:

فیلمی از دل افسانه‌های آذری ساختیم/ به هادی حجازی فر هم پیشنهاد داده بودیم

برادران ارک که کارگردانی سینمایی«پوست» را برعهده داشتند گفتند سعی کردیم یک فیلمی آیینی و بر اساس افسانه های آذری بسازیم

بهمن ارک، کارگردان سینمایی«پوست» در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو درباره اینکه چرا در این کار از بازیگران چهره برای فروش بیشتر استفاده نکردید، گفت: در ابتدای کار اتفاقا سراغ بازیگران چهره که به زبان آذری مسلط باشند مثل هادی حجازی فر هم رفتیم ولی درنهایت به این گروه بازیگری که اتفاقا از بازیگران درجه یک تاتر تبریز نیز هستند، رسیدیم.

ارک درخصوص موسیقی این کار نیز توضیح داد: این موسیقی به چند بخش در متن و راوی قصه تقسیم می‌شد. قصد داشتیم تا موسیقی به این سبک و تلفیق موسیقی شمنی و مغولی ساخته شود. شانس زیادی آوردیم که خواننده کار را که حنجره‌ای نزدیک به این فضا داشت پیدا کردیم. عرفان عاصفی‌نژاد برای ساخته شدن این موسیقی کمک زیادی کرد.

بهمن ارک در ادامه توضیح داد: برای این فیلم از نقاشی‌های محمد سیاه‌قلم الهام گرفتیم. همچنین فکر کردیم این نوع خواندن جن‌ها برای فیلم مناسب است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار