بسیج دانشجویی شهرکرد با ارسال نامهای به اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری خواستار رسیدگی به مشکلات روستای طلائیه شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی شهرکرد درباره مشکلات روستای طلائیه نامهای به اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری ارسال کرد.
متن این نامه به شرح زیر است:
استاندار محترم استان چهارمحال و بختیاری
جناب آقای اقبال عباسی
باسلام وعرض خداقوت
احتراما باستحضار میرساند غرض از نگارش این چند سطر مرقومه، بیان بخشی از مسائل و مشکلات عدیدهای است که گریبانگیر مردم روستای طلائیه واقع در شهرستان لردگان است و طی تحقیقات میدانی و برگزاری چندین اردوی جهادی در این روستای محروم به آنها پی بردهایم.
همانگونه که همگان مطلع هستیم عدالت و کرامت انسانی از والاترین آموزههای انسانی و دینی است که اسلام و بالاخص مذهب تشیع تاکید و سفارشات فراوانی نسبت به رعایت و انجام آن داشته است، لذا از جنابعالی تقاضامندیم تا با پیگیری و رفع مشکلات مربوط به این روستا نسبت به حل آنها اهتمام ورزید واقدامات لازم را مبذول نمایید.
جناب استاندار همانگونه که اطلاع دارید سد خرسان۳ افزون بر مزیتها و امتیازهایی که دارا است، درصورت احداث موجب به زیر آب رفتن چندین روستا من جمله روستای طلائیه میشود که باید برای رفع مشکلات ناشی از آن به جد جهد و تلاش نمود. مردم روستا به علت احداث سد دچار سردرگمی و بلاتکلیفی محض شده اند و مسئولین مربوطه نیز تمام مشکلات اهالی را به ساختن سد گره زده اند و محرومیت زدایی و گسترش امکانات را به علت به زیر آب رفتن روستا کاری بیهوده میدانند.
امید است تا جنابعالی با مطالبه از مسئولین مربوطه نسبت به حل مشکلات این اهالی کوشا باشید که این مهم نیز جز با «خریدن زمینها وخانههای روستائیان و تامین هزینههای لازم جهت مهاجرت آنها» و یا «محرومیت زدایی از همین روستا» محقق نخواهد شد. چرا که مردم روستا دیگر تاب و توان تحمل این مشقت و سختیها را نداشته و انتظار دارند که صدای آنها به سمع و گوش مسئولین برسد.
در ادامه بالاجمال به بخشی از سختیهایی که مشمول این مردم شریف شده است میپردازیم:
۱- ریزگردهای حاصل از احداث سد که موجب بوجود آمدن بیماریهای تنفسی و مشکلات کثیری همچون سقط جنین شده است.
۲- نبود منبع آب مناسب و همچنین عبور لولههای آب آشامیدنی از بین کانالهای فاضلاب باعث فقدان دسترسی اهالی به آب آشامیدنی سالم و بهداشتی گردیده که به ناچار باید شاهد بیماریهای ناشی از آلودگی آب مانند هپاتیت A. و... باشیم.
۳- راههای دسترسی و مواصلاتی به روستا به صورت خاکی و مخاطره آمیز، همراه با پیچهای تند و خطرناک و گاه ریزش بوده که باعث میشود در شرایط حساس و بحرانی عملیات امداد رسانی به مردم روستا به کندی صورت پذیرد.
۴- مسافت طولانی مدرسه راهنمایی و دبیرستان تا روستا نیزاز دیگرمشکلات این مردم است که با وجود استعداد بی نظیر و سرشار آنها موجب عدم ادامه تحصیل فرزندان این روستا بالاخص دختران شده است.
۵- عدم وجود جایگاه و مکان مناسب جهت دفع موثر زباله باعث بوجودآمدن حشرات و حیوانات موذی وهم چنین پیچیدن بوی نامطبوع در فضای روستا شده است.
۶- ضعیف بودن خطوط مخابراتی از جمله اینترنت باعث گردیده تا دسترسی آنها به اخباروتکنولوژی روز با محدودیتهای فراوانی روبه رو باشد.
۷- بدلیل عدم دسترسی به گاز شهری مردم به ناچار جهت تامین سوخت مبادرت به قطع درختان بلوط نموده و منابع و زیستگاه طبیعی را قلع و قمع میکنند.
امید است که با خدمت و تلاش شما و مسئولین ذی ربط از بی بهرگیهای این مردم شریف که ناشی از محرومیت و بی عدالتی است کاسته شود تا مردم این روستا نیز به مثابه ما و شما بتوانند از امکانات و خدمات رفاهی استفاده نمایند.
((دانشجویان جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد))