به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر قاسم جانبابایی معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزشی پزشکی نیز که به قم سفر کرده است با اشاره به اینکه کشورهای همسایه طی هفته های گذشته گرفتار این بیماری شدند گفت: این بیماری در کشور ما با تأخیر ورود پیدا کرده است، و در حال حاضر یکی از بیمارستانهای استان قم به این بیماری اختصاص یافته است.
معاون درمان وزارت بهداشت درمان و آموزشی پزشکی با اشاره به اینکه این بیماری کشندهتر از آنفلوانزا نیست بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی قم یکی از بیمارستانها را تفکیک کرده و بیمارانی که مربوط به شبه آنفلوآنزا باشند در این بیمارستان تحت در نظر گرفته و بیمارستان دوم نیز در حال آماده باش است.
جان بابایی با بیان اینکه لوازم مصرفی حفاظتی برای پرسنل و بیماران آماده شده و از نظر دارو و امکانات کمبودی وجود ندارد، بیان کرد: دیروز گروهی از اداره کل بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در قم مستقر شده و به رئیس دانشگاه کمک میکنند و بنده نیز در قم میمانم تا نگرانیها به حداقل برسد.
معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: از مردم میخواهیم نگران نباشند و نسبت به رعایت بهداشت فردی توجه کرده و ترجیحا از حضور در مراکز شلوغ پرهیز و از ماسک استفاده کنند.
وی افزود: دو نفر مبتلا شده از ساکنان شهر قم هستند و گزارشی از این بیماری در استانهای دیگر نداریم البته ماسک مورد نیاز تامین شده و جای نگرانی نیست. بیمارستان کامکار قم برای پذیرش بیماران احتمالی اختصاص داده شده و اگر ضرورت باشد از بیمارستان فرقانی نیز استفاده میکنیم.