آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۹۶۵۲

ویروس «کرونا» به افغانستان رسید

دولت افغانستان امروز یکشنبه از شناسایی سه فرد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا (کووید-۱۹) خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری افق افغانستان به نقل از «وحیدالله مایار» سخنگوی وزارت بهداشت عمومی نوشت: سه شهروند کشور که اخیراً از ایران به هرات برگشته‌اند، علائم مشکوک به ابتلاء به کرونا را دارند و تحت مراقبت قرار گرفته‌اند.

قرار است تا ۲۴ ساعت آینده نتیجۀ قطعی آزمایشات پزشکی این سه نفر اعلام شود.

به گفته مایار از آنجا که امکان انجام آزمایشات تشخیص این بیماری در ولایت هرات وجود ندارد، نمونه‌های مشکوک برای تشخیص به وزارت صحت عامه افغانستان فرستاده شده است.

این در حالی است که چین امروز یکشنبه همزمان با اعلام تعداد موارد جدید آلوده به ویروس کرونا، تاکید کرد که شمار عفونت‌های تازه همچنین مرگ و میر در خارج از استان هوبئی، کانون ظهور و انتشار این ویروس، رو به کاهش است.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار