آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۰۱۰۵
در نشست هماهنگی مقابله با ویروس کرونا؛

درستکار: استفاده از دم نوش‌ها و طب سنتی برای پیشگیری از ویروس کرونا/ ضرورت حضور مسئولین در بین مردم

استاد ویروس شناسی بالینی گفت: با استفاده از طب سنتی، سیستم بخور ساده و در خانه ماندن به راحتی می‌توان از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کرد.

درستکار: استفاده از دم نوش‌ها و طب سنتی برای پیشگیری از ویروس کرونا/ ضرورت حضور مسئولین در بین مردم

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درستکار، استاد ویروس شناسی بالینی در نشست هماهنگی فعالیت‌های بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی در مقابله با ویروس کرونا گفت: تهدیدات جدید هوشمند هستند با این وجود باید سیستم مقابله با این تهدیدات نیز در کشورمان هوشمند باشد، چون با سیستم غیرهوشمند نمی‌توان با تهدید هوشمند جنگید.

وی با بیان اینکه ویروس کرونا به مدت بیست روز در بدن فرد ناقل می‌ماند و بعد از آن از بین می‌رود گفت: تنها راه پیشگیری از ابتلای به این ویروس این است که مردم خودشان تا زمانی که هوا مقداری گرم می‌شود رعایت کنند.

درستکار بر ضرورت حفظ آرامش جامعه در شرایط کنونی تاکید کرد و افزود: باید با اقتدار پیشگیری از ابتلای مردم به ویروس کرونا را مدیریت کنیم و در این راستا نباید به گونه‌ای عمل شود که مردم را دچار وحشت کنیم.

وی با بیان اینکه بهترین راه پیشگیری از ابتلای به ویروس کرونا این است که مردم در خانه بمانند و در واقع خود را قرنطینه کنند، تصریح کرد: مسئولان  باید بین مردم بروند و به آن‌ها آرامش بدهند.

درستکار در شرایط کنونی استفاده از دم نوش‌ها و طب سنتی را موثر دانست و افزود: با استفاده از طب سنتی، سیستم بخور ساده و در خانه ماندن به راحتی می‌توان از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کرد.

وی تصریح کرد: تفاوت خوبی که ویروس کرونا با آنفلوانزا دارد این است که اگر کودکان هم به این ویروس مبتلا شوند سیستم ایمنی بدن آنها به راحتی بر این ویروس غلبه می کند و این یعنی ویروس کرونا یک ویروس ملایم است.

وی بیان کرد: چون ویروس کرونا بزرگ است بنابراین باید به اندازه یک متر فاصله خود را با افراد ناقل به این ویروس رعایت کنیم تا مبتلا نشویم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار