آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۰۲۰۵
معاون سازمان محیط زیست هشدار داد

برخورد جدی محیط زیست با متخلفان خرید و فروش حیوانات و گیاهان

کیومرث کلانتری گفت: در آخرین ماه سال با متخلفان صید، نگهداری، حمل و نقل، خرید و فروش‌حیوانات و جانوران وحشی برخورد جدی و قانونی خواهد شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کیومرث کلانتری در نامه‌ای به ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها خواستار افزایش نظارت به منظور ممانعت از تخلفات مرتبط با حیوانات وحشی و گیاهان غیر بومی در آخرین ماه سال شد.

معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست در این نامه با اشاره به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و بالا رفتن عرضه و تقاضای انواع کالا از جمله اقلامی که با سودجویی برخی افراد در کنار وسایل سفره هفت سین و جشن پایان سال به فروش می‌رسند مانند حیوانات وحشی و گیاهان غیر بومی (مار، لاک پشت، برخی ماهی‌ها، سمندر و سنبل آبی و سایر انواع موجودات زنده ممنوعه)، تاکید کرد: ممنوعیت صید، نگهداری، حمل و نقل، خرید و فروش‌حیوانات و جانوران وحشی از طریق نصب اطلاعیه‌های هشدار دهنده در محل‌های تجمع افراد، پخش اطلاعیه از طریق شبکه صدا و سیمای مرکز استان، چاپ در جراید کثیرالانتشار استانی و محلی مورد انتظار است.

وی از مدیران کل حفاظت محیط زیست استان‌ها خواسته است در صورت مشاهده، برخورد جدی و قانونی با متخلفین صورت پذیرد.

همچنین جلب همکاری سایر نهاد‌ها نظیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان، شهرداری، بهداشت و درمان، نیروی انتظامی، دامپزشکی، شیلات، تعزیرات حکومتی، گمرکات سطح استان، مدیریت مراکز مهم مانند فرودگاه‌ها و ترمینال‌های اتوبوس و قطار و گاراژ‌های تخلیه و بارگیری کامیون‌ها و میادین میوه و تره بار بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: بهره‌گیری از سمن‌های فعال محیط زیستی و همیاران در پایش محدوده‌های مهم در مراکز جمعیتی مورد تأکید است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار